BLACK FRIDAY

Als u een lamp  ziet die u mooi vindt, maar niet op de website ziet staan neem dan gerust contact op via het contactformulier, wij helpen u graag!

Klik op de foto’s voor meer informatie of op de merknamen voor een overzicht van alle lampen van dat merk.

 

Foscarini

Foscarini is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en heeft meer dan 2500 verkooppunten. Door het succes wat ze hebben bereikt hebben ze een partnerschap gesloten met Diesel.

Occhio

Occhio is een Duits merk en staat bekend om hun kwaliteit en techniek. Het merk Occhio is nog niet lang op de markt, maar ze zijn snel gegroeid. Occhio heeft een brede collectie en loopt ook erg voor op de techniek van nu.

Vibia

Vibia is een Spaans bedrijf en heeft een creatief-atelier voor nieuwe verlichtingsideeën. De armaturen van Vibia zijn modern, luxe en uniek. Volgens VIbia maken de details het product, daardoor wordt een groot gedeelte van de armaturen met de hand gemaakt.

Flos

Flos is een Italiaans merk, in 1962 werd Flos door Dino Gavina en Cesare Cassina opgericht. Hun visie was het produceren van moderne verlichting.

Artemide

Artemide is een merk dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Hoogspoor verkoopt veel verschillende soorten armaturen van Artemide.

Het meest bekende model is; de Tolomeo, ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Deze tijdloze lamp is verkrijgbaar als tafelmodel, bureau- en plafondlamp.