...

HOOGSPOOR design hanglampen

Het is weer kouder buiten en het wordt al eerder donker. Maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Want wat is er gezelliger, dan samen knus om de tafel te zitten, met een heerlijk kopje thee of een glas rode wijn?! We doen de verlichting van de mooiste design lamp in huis aan en de sfeer is compleet! Daarom hebben wij voor u de beste design hanglampen geselecteerd waarmee u het licht en warmte in huis haalt. Dat is toch heerlijk thuiskomen! Hieronder tonen wij u graag onze favoriete exclusieve hanglampen:

Foscarini:

Flos:

  • Smithfield
  • Skygarden

Occhio:

  • Mito
  • Mito Volo

Prandina:

Veel van deze exclusieve design hanglampen zijn ook te zien bij ons in de showroom! Dus kom gerust langs om ze in het echt te bewonderen!

Foscarini Caboche

Deze hanglamp is ontworpen door Patricia Urquiola & Elina Gerotto(2005). De Caboche suspension bestaat voornamelijk uit een kap van kunststof bolletjes wat een erg mooi effect geeft. Wanneer ingeschakeld zullen deze bollen voor een uniek lichtspel in de ruimte zorgen. Deze lamp van Foscarini heeft verschillende uitvoeringen en maten. Verder is de Caboche verkrijgbaar in de kleuren transparant en transparant goud.

Foscarini Chouchin

De Chouchin is een van de pronkstukken van de serie van Foscarini. Zo brengt de serie van led hanglampen nieuwe mogelijkheden op het gebied van verlichting. De Chouchin bestaat in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor ontstaat er een eindeloze mogelijkheid aan variaties en mogelijkheden. Met de Chouchin kunt u uw eigen sfeer in huis vormen!

Foscarini Gregg

De hanglamp Gregg lijkt een beetje op een kiezelsteen, zacht en geleidelijk afgerond door de stroming van de rivier. Wat het een mooie design lamp maakt is de organische en asymmetrische vorm. Daardoor ziet de hanglamp er van iedere zichthoek anders uit, wat het spannend maar altijd harmonieus maakt. Bovendien vult Gregg zijn omgeving warm en verblindingsvrij met een gelijkmatig licht, dat voldoet aan de functionele en decoratieve functie. Vooral in slimme combinatie met andere armaturen uit de serie ontvouwt de Foscarini Gregg een magisch lichteffect.

Rituals Foscarini

Het ontwerp van de Rituals collectie is afgeleid van de traditionele Japanse lantaarns gemaakt van rijstpapier. Zo zorgen de horizontale lijnen die dwars over het oppervlak lopen van de lampen voor een zacht gevoel. Daarnaast zorgen ze er tegelijkertijd voor dat de intensiteit van de lichtbron wordt gefilterd. Dit zorgt voor vol, warm en zacht licht wat wordt verspreid in de ruimte. Bovendien is de Foscarini Rituals reeks perfect om alleen te gebruiken of in een harmonieuze compositie van verschillende vormen. Er zijn 4 verschillende Rituals hanglampen zoals u kunt zien op onderstaande afbeeldingen. Rituals 1, Rituals 2, Rituals 3 en Rituals XL.

Smithfield is een hanglamp ontworpen door Jasper Morrison en word uitgegeven door Flos. De Smithfield hanglamp is oorspronkelijk een ontwerp uit 2009 maar wordt nu ook uitgebracht in een led variant. Het is een simpel maar prachtige ontwerp met strakke vorm die ervoor zorgt dat de Smithfield overal op zijn plaats hangt. Zo geeft het een leuke sfeer verlichting met een prachtige chique uitstraling. Aan de onderkant van de Smithfield zit een plaat bevestigt. Dit zorgt ervoor dat u niet verblind wordt wanneer u er in kijkt. Kortom, dit maakt het de ideale lamp die prachtig in uw interieur hangt!

Flos Skygarden

De Flos Skygarden 1 hanglamp is ontworpen door Marcel Wanders. De designlamp heeft een bijzonder, fleurig en zacht design. Het is als het ware een soort koepel. Van binnen ziet u een wit bloemen patroon en dit maakt de lamp erg bijzonder en opvallend. Deze binnenkant is gemaakt van gips en dit zorgt voor een mooie en sfeervolle verlichting. In de koepel zijn talloze bloemen, vruchten en bladeren in reliëf te zien. Daar kunt u toch uren naar blijven kijken?

Verder is de lamp gemaakt van roestvrij staal, glas en gips. Deze prachtige design lamp is leverbaar in zes kleuren: koper, zilver, wit, zwart, bruin en goud. Bovendien zijn er twee modellen. Skygarden 1 heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Naast de Skygarden 1 is er de Skygarden 2 met een doorsnede van 90 centimeter.

Occhio Mito

De Mito collectie is ontworpen door Axel Meise. Het minimalistische, unieke design van de Mito is afgeleid van de jaarringen van bomen. Deze niet gesloten cirkel is uitgevoerd met allerlei innovatieve functies. Bovendien geeft de Mito hanglamp direct licht naar beneden waardoor deze perfect past boven een eettafel, daarnaast geeft hij ook indirecte verlichting naar boven.

De Mito hanglamp is verkrijgbaar in 4 standaard kleuren namelijk mat wit, mat zwart, mat zilver en mat goud. Naast deze kleuren zijn er nog 2 speciale kleuren met een meerprijs namelijk roségoud en brons. De plafondplaat van de hanglamp is altijd uitgevoerd in mat wit. De Mito hanglamp is er in een diameter van 60 cm en 40 cm.

Innovatieve functies

Daarnaast zijn de uplighter en de downlighter afzonderlijk in- en uit te schakelen door middel van twee sensoren in het armatuur. Door uw hand langer bij de sensor te houden kunt u het licht dimmen. Door uw bij beide sensoren tegelijkertijd te houden kunt u de kleur van het licht veranderen, de lichtkleur van de Mito gaat van 2700k tot 4000k. Naast al deze innovatieve functies is er ook nog de mogelijkheid om de Mito uit te laten voeren met variabele hoogte. Dit houdt in dat u door middel van een katrolsysteem, wat in de plafondplaat verwerkt zit, de hanglamp eenvoudig naar boven en beneden kunt verplaatsen. Als u kiest voor de fixed versie dan kunt u de hoogte instellen wanneer u het armatuur ophangt op maximaal 350 cm.

Als al deze innovatieve functies nog niet genoeg zijn voor u, dan geeft Occhio u ook nog de mogelijkheid om de Mito hanglamp uit te voeren met een ‘Air-module’. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Occhio Mito Volo

De Mito collectie is ontworpen door Axel Meise. Deze bekende collectie is nu uitgebreid met lineaire armaturen. De Mito Volo is een prachtige lineaire hanglamp die zowel bij particulieren als in de projectmarkt te gebruiken is.

De plafondbevestiging heeft altijd een mat witte of mat zwarte kleur. Het armatuur is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart, mat goud, mat zilver, roségoud en brons.

Innovatieve functies

De Mito Volo geeft net als de ronde Mito hanglamp direct licht naar beneden en indirecte verlichting naar boven. Ook is de hanglamp uitgevoerd met twee sensoren aan één kant van het armatuur. U kunt de hanglamp in- en uitschakelen door uw hand langs de sensor te halen, om de hanglamp te dimmen of feller te zetten laat u uw hand even bij de sensor hangen. Verder kan de lichtkleur aangepast worden, dit doe kan door middel van uw hand bij beide sensoren even vast te houden. U ziet de lichtkleur veranderen van 2700K naar 4000K.

De plafondplaat van de Mito Volo is vervaardigd uit kunststof en het armatuur zelf uit hoogwaardig aluminium met kunststof diffusers over de LED. In de Mito Volo zit 45W aan LED verlichting en de hanglamp is naast het dimmen op het armatuur ook dimbaar via fase-afsnijd, DALI of met Occhio Air. Als u uw lamp uit laat voeren met Occhio Air is deze te schakelen en te dimmen met uw telefoon.

Wilt u meer weten over Occhio of wilt u dat wij eens meekijken met uw verlichting? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Prandina Notte

De Prandina Notte heeft een mooie strakke belijning en wordt al jaren succesvol geproduceerd door de Italiaanse verlichtingsfabrikant. De Notte design hanglamp is in diverse uitvoeringen leverbaar. Bovendien is deze mooie strakke designlamp uitgevoerd in chroom of mat nikkel. Zo past de Prandina lamp perfect in uw moderne interieur!

De beste design hanglampen in huis halen?

Neem dan snel een kijkje op onze webshop of kom naar onze showroom in Tilburg!

Heeft u een andere design lamp gezien maar vindt u deze niet terug op onze webshop? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om deze bij u aan huis te leveren voor de beste deal.