...
de nomad serie van modular hoogspoor blog

De Nomad serie van Modular

De Nomad serie van Modular is een serie design armaturen welke voor vele concurrerende bedrijven zoals Delta light een bron van inspiratie is geweest. Zo heeft Delta light de Club serie ontwikkeld. Deze zijn alle afgeleid van de Nomad serie van Modular.

Eigen design

/webshop/nomad-2x-par30De design verlichting serie Nomad serie van Modular is een serie lampen welke een duidelijk eigen design sfeer heeft. Het design van deze Nomad serie van Modular is stoer en eigentijds. Een opbouw spot welke de moderne stoere QR 111 halogeen lampen gebruikt om de sfeer en uitstraling welke deze halogeen lamp heeft door te trekken in het armatuur. Maar ook zijn er versies gemaakt met de traditionele halogeen lamp.

De tweevoudige aluminium spot

De meest populaire versie van de Nomad serie van Modular is de tweevoudige aluminium kleurige opbouw spot zonder trafo. Het nadeel van deze versie is echter dat je voor het bedrijven van de 12V halogeen lamp een externe trafo moet kunnen plaatsen. Om dit probleem te voorkomen is er ook een versie van de Nomad serie van Modular welke de trafo in het armatuur verwerkt zijn. De lamp komt dan door middel van een arm naar beneden.

Viervoudige versies

Ook zijn er viervoudige versies te koop van de Nomad serie van Modular. Ook weer in een versie welke gelijk aan het plafond wordt gemonteerd en is er een versie met een arm welke de trafo huisvest. Naast de meest populaire versie in de kleur aluminium is er ook een zwarte normad en een witte normad designlamp. Ook zijn er verschillende losse onderdelen te koop welke de Nomad serie van Modular compleet maken. Zo zijn er afdek plaatjes te koop en zelfs een arm waarop het armatuur gemonteerd kan worden.
Ook zijn er nog een aantal professionele uitvoeringen van de Nomad serie van Modular te koop. Zo is er een uitvoering van de nomad met een cdm lichtbron. Dit is een lichtbron welke wit licht geeft en wordt gebruikt in de professionele segment. Ook is er een versie welke voorzien is van een spaarlamp. Deze designlamp versie is voorzien van een zilverkleurige reflector zodat de sfeer van de Nomad serie van Modular vergelijkbaar blijft.

De traditionele halogeen lamp

Naast de traditionele halogeen lamp is er ook een versie van de Nomad serie van Modular te koop welke voorzien is van een linestra gloeilamp. Deze versie van de Nomad serie van Modular is een lamp welke veelal wordt toegepast bij een spiegel. De warme lichtkleur en de arm van de nomad zorgt voor een prettig licht dicht bij het gezicht. De lengte van de arm is te krijgen in twee verschillende lengtes.

De wandlampen

Ook zijn er wandlampen uitgekomen van de Nomad serie van Modular welke voorzien is van een gloeilamp met E27 lamp. Deze versie van de Nomad serie van Modular is weet te krijgen in wandlampen, staanderlampen, hanglamp en plafondlampen. De gloeilamp is gemonteerd op een arm van de nomad serie. Deze arm van de nomad lamp is te verkrijgen in verschillende lengtes. Ook is zijn er verschillende kappen te krijgen voor deze serie van de Nomad serie van Modular. De kappen voor deze lampen verschillen erg met betrekking tot de sfeer. De reeks loopt uit een van tijgerprint, koeien of zebra motieven tot gewoon witte, zwarte of transparante kappen.
Natuurlijk is de Nomad serie van Modular erg veelzijdig. Maar er zijn goede alternatieven te verkrijgen.