...
rhythm vibia hoogspoor blog

De lamellen van Rhythm

Er zit inderdaad een ritme in de armaturen van Vibia de Rhythm, het is bijna een dans. De lamellen van de Rhythm kunnen versteld worden waardoor er een spel ontstaat van licht, als een golf beweging of als een mikado spel.
In de lamellen zit de led strip verwerkt. De led strip is afgewerkt met een polycarbonate afscherming voor mooi egaal diffuus licht.

Meerdere modellen Rhythm

Er zijn meerder modellen te verkrijgenbij Vibia van de Rhythm. Zowel als down light als in uplight versie met verschillende maten. Ze zijn er  in twee kleuren, de kleur wit en in de kleur chocolade bruin.
Verder is er nog een keuze uit horizontale of verticale downlight en uit een verticale uplight.
Er is een verticale uitvoering die uitermate geschikt is om toe te passen in hoge vide`s. De horizontale Rhythm modellen zijn erg geschikt als hanglamp boven een tafels. Ook nu weer is Vibia er in geslaagd om met de nieuwste led technieken een prachtige vormgeving neer te zetten, met prima licht opbrengsten en voor meerdere ruimtes toepasbaar.

Binnenkort in onze showroom

Ook Hoogspoor design light erkend de kracht van deze serie Rhythm en gaat dit model binnen kort in onze showroom te Tilburg presenteren. Natuurlijk kunt u ook voor andere merken in onze showroom terecht: Delta light, Kreon, foscarini kortom alle top merken zijn bij ons vertegenwoordigt