...

De Tender en de Tieso Tender

Zo zijn er Van de tizo tender de vaste lengtes van 120cm en is er een designlamp versie van de tender van anta welke 120 of 165 cm lang is. Ook is er een uitschuifbare versie van de Tender van Anta welke twee 120 cm armaturen naast elkaar heeft welke uitschuifbaar is. Dit zorgt voor een designlamp welke m.b.t. de lengte kan variëren van 120 cm tot 200 cm. Ook zijn de kabels van deze design lamp te verkrijgen in twee uitvoeringen. Zo is er een zwarte en een transparante kabel ophanging van de designlamp te koop.

Verchroomd metaal

De tender hanglamp van Anta is gemaakt van verchroomd metaal wat geborsteld is. Dit geeft deze designlamp een gelijke uitstraling als geborsteld aluminium. Veder is de Tender designlamp voorzien van 10 halogeen lampen van elk 20W. Door de 10 halogeenlampen welke verspreid zitten in het armatuur zorgen de lichtbronnen voor een zeer gelijkmatig en goed licht boven bijvoorbeeld de tafel. Boven in het huis van de Tender en de Tizio Tender van Anta zit een ringkern trafo. Deze trafo voor de halogeenlampen is wel te dimmen, maar het is aan te bevelen speciale dimmer te gebruiken.

Onze showroom

HOOGSPOOR Design Light Heeft de tender in haar showroom, u bent dan ook van harte uitgenodigd om ons in Tilburg te bezoeken.