...
De flo van lumina hoogspoor blog

De nieuwe leeslamp

De Nieuwste leeslamp Flo van Lumina, is een elegante ranke leeslamp die verkrijgbaar is als vloerlamp en tafellamp. De lamp is voorzien van een mooie LED techniek in een warme LED kleur en voorzien van een dimfunctie die geïntegreerd is in het armatuur. Het voordeel is hiervan dat u nooit meer hoeft te bukken of onder de bank moet kruipen om de lamp te dimmen.

LED lampen

Hoogspoor is een vooruit strevend bedrijf en dit geld ook op het gebied van LED verlichting. We hebben dan ook van diverse top merken de nieuwste LED lampen in huis. Voorbeelden hiervan zijn Kreon, Delta Light, Vibia, Artemide en Catellani & Smith

Onze showroom

De Vloerlamp Flo van Lumina is op dit moment te bewonderen in onze showroom in Tilburg. In onze showroom hebben wij de gelegenheid om de licht opbrengst te ervaren, maar u kunt hier ook genieten van een lekker kopje koffie terwijl u rustig van het licht en de sfeer kunt genieten.

Naast een uitgebreide showroom van 700 vierkante meter aan verlichting hebben wij ook op het gebied van Domotica en schakelmateriaal de nieuwste trends.

Advies nodig?

Komt u er zelf niet uit wat voor soort verlichting uw woning nodig heeft, of wilt u meer weten over schakelmateriaal of Domotica? Dan bent u bij Hoogspoor op het goede adres. Onze adviseurs adviseren u graag om tot een mooi en goed lichtplan te komen.