HOOGSPOOR hanglampen

Het is weer kouder buiten en het wordt al eerder donker. Maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Want wat is er gezelliger, dan samen knus om de tafel te zitten, met een heerlijk kopje thee of een glas rode wijn?! De verlichting in huis aan en de sfeer is compleet. HOOGSPOOR selecteert voor u hanglampen waarmee je de warmte in huis haalt. Dat wordt heerlijk thuiskomen! Wij tonen u Caboche van Foscarini, Notte van Prandina en de Chouchin van Foscarini. Ook te zien bij ons in de showroom!

Foscarini Chouchin

De Chouchin is het pronkstuk van de gloednieuwe serie van Foscarini. De serie van led hanglampen brengt nieuwe mogelijkheden op het gebied van verlichting.
De Chouchin bestaat uit in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor ontstaat er een eindeloze mogelijkheid aan variatie en mogelijkheden. Met de Chouchin kunt u uw eigen sfeer vormen!

Foscarini Caboche

Deze hanglamp is ontworpen door Patricia Urquiola & Elina Gerotto(2005). De Caboche suspension bestaat voornamelijk uit een kap van kunststof bolletjes wat een erg mooi effect geeft. Deze lamp van Foscarini heeft
verschillende uitvoeringen en maten. De Caboche is verkrijgbaar in de kleuren transparant en transparant goud.

Prandina Notte

De Prandina Notte heeft een mooie strakke belijning en wordt al jaren succesvol geproduceerd door de Italiaanse verlichtingsfabrikant. De Notte design handlamp is in diverse uitvoeringen leverbaar. De Notte zijn uitgevoerd in chroom of mat nikkel. De Notte past perfect in uw moderne interieur!