...

Nieuwe modellen in de 'spotlight'

Tijdens ons bezoek aan de Light+Building beurs in Frankfurt, hebben we een hoop bijzondere design armaturen gespot. Een aantal van deze toch wel magische modellen , zetten wij vandaag voor u in de spotlight!

Blux Phi

De Phi van Blux is een bijzonder armatuur. De vorm heeft iets weg van een Dennenappel en zorgt voor een mooi indirect licht en lichtspel op de muur. Het is overduidelijk dat dit armatuur, geen normale lamp is. De Phi van Blux is een ware eyecatcher in uw interieur. Verkrijgbaar als tafellamp en hanglamp in de kleuren mat wit, mat zwart en mat beige. Een mooi armatuur voor een speels accent.

Jacco Maris Benben

Dit ontwerp van Jacco Maris is gebaseerd op een eigentijdse totem en kenmerkt het ontwerp van de nieuwe Benben collectie. Dit armatuur bestaat uit een stapel van vijf verschillende elementen. De lichten zorgen voor een speelse look en feel. Het armatuur is bijzonder genoeg om los op te hangen, of in een groep,waardoor er een prachtig kunstwerk ontstaat.

Vibia Wireflow

De Wireflow collectie ontworpen door de Franse designer Arik Levy, voor Vibia, is een eigentijdse herinterpretatie van de klassieke armaturen, gemaakt met behulp van slechts twee elementaire componenten: een dunne zwarte staaf en LED-lampen. Het resultaat is sculpturaal en geometrisch. Een bijzonder object voor in een strak interieur.

Vibia SET

SET is een spel van licht. Schaduw, licht en volumetrische effecten. Ontworpen door J. Ll. Xuclà. Mobiele componenten genereren en reflecteren het licht op de muren. Een armatuur met een decoratief tintje. Oorspronkelijk bedacht als tuinarmatuur, het idee is omgezet in het nieuwe voorstel van de Kunst van de Muur voor Vibia. De SET collectie bestaat uit een verlichtingsarmatuur, dat aan te passen is aan verschillende oppervlakken. Doormiddel van de blokken die bijgeleverd worden, kan telkens een nieuw lichtspel gecreëerd worden.

Cattelani & Smith Lederam

Met dit wandarmatuur uitgegeven door Catellani & Smith creëert u een interieur a la 2014. De kleur koper is namelijk de trend voor meubels en accessoires dit jaar. De Lederam is verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen van een koper structuur, tot een gouden, zwarten en een mat satijnen uitvoering.

Catellani & Smith Giullieta

Dit armatuur bestaat uit een spiegel gepolijste metalen hoepel en heeft een nikkel basis. Een subtiel maar apart tafelarmatuur!

Veel van de getoonde armaturen zijn verkrijgbaar in onze belevingsshowroom .

TURN ON THE MAGIC!