ares slideshow hoogspoor blog

Goede tuinverlichting

Goede en mooie tuinverlichting kan daar aan bijdragen. Vanuit de woonkamer is het een prachtig gezicht als de tuin is uitgelicht. Wanneer we in de tuin zitten is licht niet alleen nuttig maar ook sfeervol, noodzaak bij het lezen, eten etc. en goede tuinverlichting accentueert de architectuur van uw huis en tuin.
Steeds meer wordt gevraagd naar losse verlichting welke verplaatst kan worden in de tuin en verlichting welke, gelijk zoals in huis, sfeer brengt. Deze verlichting wordt in allerlei uitvoeringen wordt aangeboden.
De tuin is een verlengstuk van de woning en daarom is ook daar goede verlichting belangrijk. Hoogspoor heeft extra aandacht in haar showroom voor de allernieuwste buitenverlichting, er is een apart gedeelte ingericht om u te tonen wat er nu allemaal te verkrijgen is.

Advies

Naast het maken van lichtplannen voor uw woning zijn onze adviseurs ook experts in het adviseren van buitenverlichting. Prachtige nieuwe tuinverlichting, modern, gewaagd maar ook strakke en stijlvolle en traditionele armaturen. Hier en daar speels opgesteld met tuinstoelen van Borek kijk op http://www.borek.nl/ of het allernieuwste zitcomfort van Grass meubelen van Adcio kijk op http://www.kunstgrastrends.nl/. Zeker de moeite waard om te komen kijken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar u tot eind augustus alles kunt bekijken