Serien Curling hanglamp

Curling hanglamp en plafonnière in één

De Curling hanglamp met LED verlichting is een plafonnière en een hanglamp binnen één serie. Veel verlichtingsfirma’s proberen vaak series te creëren van een model. Maar weinig designers van design lampen slagen hier in. De ontwerpers van Serien genaamd Jean-Marc da Costa en Manfred Wolf zijn hier zeker wel in geslaagd met de Curling design hanglamp en plafondlamp.

Curling hanglamp en plafonnière in verschillende uitvoeringen

Zowel de Curling hanglamp en de plafonnière zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen. Natuurlijk zijn het lampen welke standaard zijn uitgerust met LED technologie. De LED chip is te krijgen met een 2700K of voor de zakelijke markt in een 3000K uitvoering en heeft een kleur weergave van >90. Ook kunt u kiezen uit verschillende dim protocollen zoals triac, dali en 1-10V. Maar er zijn voor de liefhebbers ook nog halogeen uitvoeringen te verkrijgen. Deze staan niet in de webshop, maar kunnen bij ons aangevraagd worden via het contact formulier.

Curling hanglamp en plafonnière afwerkingen

De Curling design hanglamp en design plafonnière is vooral bijzonder in de afwerkingen van de mogelijkheden in het glas. Je hebt om te beginnen een helder en een opaal buiten glas. Daarnaast heb je voor de heldere glazen nog 3 verschillende uitvoeringen van de Curling hanglamp en plafonlamp. Het binnen glas of reflector is te krijgen in rond en een opalen uitvoering. Ook zijn er twee heldere binnen glazen te krijgen. Het opalen binnen glas of reflector is te krijgen in een conische of cilindrische binnenreflector. Slim: een speciale optische insert, bevestigd onder de lichtbron met twee kleine magneten, zorgt voor een ideale lichtverdeling en zacht, verblindingsvrij licht. De verschillende uitvoeringen maakt de Curling hanglamp en plafonlamp bijzonder. Deze keurs heb je voor de hanglamp en voor de plafondlamp. De basis is altijd gepolijst aluminium.

Curling plafonnière of plafondlamp

De plafonnière of plafond uitvoering van de Curling is gelijk aan de hanglampen. Ook de verschillende uitvoeringen van de glas en binnen glas combinaties zijn hierin mogelijk. Zo kun je goede combinaties met de design lamp maken.

Curling hanglamp op verschillende manieren ophangen

De Curling hanglamp heeft twee verschillende manieren om opgehangen te worden. Je hebt de ophanging van de hanglamp met drie staaldraden. Maar als deze uitvoering niet strak genoeg is, heb je de keuze voor de ophanging welke uit een strakke buis, wat de hanglamp een totaal ander uiterlijk geeft. De hanglamp of plafond design lamp geeft vooral licht naar beneden, maar ook licht rondom. De opalen binnen glazen of reflectoren lichten een beetje op en geven een speciale sfeer.

 

Curling hanglamp in verschillende maten.

De Curling hanglamp en plafond lamp is te krijgen in verschillende maatvoeringen.

De Curling Suspension Rope van Serien is verkrijgbaar in: S – M – L:

S: ø x hoogte: 17,5 x 8,5 cm met een afhanghoogte van minimaal 50 cm en maximaal 200 cm.
M: ø x hoogte: 25 x 8,5 cm met een afhanghoogte van minimaal 50 cm en maximaal 200 cm.
L: ø x hoogte: 32,5 x 11 cm met een afhanghoogte van minimaal 50 cm en maximaal 200 cm.

De vaste pendellengte is 110 cm en kan natuurlijk ingekort worden. Op verzoek zijn er langere versie aan te vragen.

Curling hanglamp met LED

De LED chip in de Curling lamp is afhankelijk van de grote van de gekozen design lamp. De S uitvoering van de hanglamp en plafond lamp is uitgerust met een 11W LED of een 48W halogeen, de M uitvoering heeft een 13W LED chip of een 3 x 33W halogeen en de L versie van de hanglamp en plafond lamp heeft een veel grotere LED chip van 34W tot zijn beschikking.

Zoals u ziet is de Curling een design hanglamp of plafonnière een veelzijdige LED lamp. Mocht u deze willen zien, dan kan dat. Op dit moment hebben we een exemplaar in de showroom of lampen winkel bij HOOGSPOOR. U kunt altijd informeren of dat hij nog aanwezig is.

 

Mocht u nog meer vragen hebben over de Curling hanglamp of hoe deze het beste toegepast kan worden dan kunt u altijd contact opnemen of binnen lopen tijdens de openingstijden in de showroom of lampen winkel.