Inspiratie design verlichting

Inspiratie design verlichting opdoen is meer dan alleen mooie design verlichting zien. HOOGSPOOR is de expert op het gebied van het maken van een lichtplan. Wel proberen we u te inspireren met wat er mogelijk is met goed geadviseerde design verlichting.

Binnenverlichting

Verlichting is een van de grootste sfeer bepaler in uw woning. Naast dat licht functioneel moet zijn om in de ruimte te kunnen zien heeft licht een extra dementie. Hoe het licht in de ruimte komt en iets doet met de ruimte is sfeer bepalend. 

Om te weten wat de lampen doet met uw ruimte is ervaring met licht nodig.

Bij Hoogspoor hebben we deze ervaring en kennis van licht. We kunnen voor u licht plannen maken welke een balans zijn tussen het juiste licht op de juiste plaats, de juiste modellen welke heel uitgesproken zijn of juist heel bescheiden dat combineren we met energie verbruik.

Meer dan mooie lampen.

Omdat hoe licht uit de lamp komt zo bepalend is voor de sfeer in uw woning is het belangrijk dat u niet alleen mooie verlichting kiest. Hoogspoor maakt licht plannen waarbij we als eerste kijken wat voor soorten licht heb ik nodig en waar en hoe kan die soorten licht creëren.

De keuzes van de bijbehorende lampen kiezen we vervolgens met de eerder bepaalde uitgangspunten. de verschillende lampen gecombineerd geeft uiteindelijk de sfeer welke de klant zoekt. Hierbij staan we open voor suggesties van de klant en kunnen eventuele bestaande verlichting worden geïntegreerd in het plan. Hierbij moeten we natuurlijk altijd rekening houden met de bouwkundige mogelijkheden en de fase waarin uw project zich bevindt.

kelvin led wandlamp flos
supernova 9528 delta light hoogspoor
seek gap
anta puk tafellamp
parentesi flos hoogspoor
componi 75 cini en nils hoogspoor
componi 200 cini&nils
domotica

Moderne lampentechniek.

De verlichtingsbranche is door de ontwikkeling van LED aardig in beweging. De LED technologie geeft nieuwe boeiende mogelijkheden. Oude lampen worden aangepast naar energie zuinige uitvoeringen zonder de bekende modellen aan te passen. Maar daarnaast is de nieuwe mogelijkheden welke LED biedt welke veel ontwerpers tot grote creativiteit brengen.

Veel nieuwe modellen van Lampen zijn hiervan het gevolg. De licht adviseurs doen hun best om deze nieuwe ontwikkelingen bij te houden zodat wij deze vol overtuiging kunnen toepassen bij onze klanten.

zero-hanglamp-silo-trio-door-note-design-studio_2
semplice tafellamp hoogspoor
zero-hanglamp-grid-door-front_0
capri-tafellamp-t2-1

Buitenverlichting

Buiten verlichting is niet allen bedoelt als beveiliging van uw woning. Buiten verlichting is ook een manier van verlichten van uw directe omgeving van uw huis om uw prettiger te laten wonen. Dit doen we door lampen goed verdeeld over de tuin te verdelen.

Previous
Next

Lampen voor buitenverlichting.

Door dit strategische verdelen van de buiten lampen in de tuin combineren we daar waar mogelijk het functionele verlichting met verlichting welke voor een mooi en gezellig licht zorgt in de tuin.

Door de omgeving te verlichten heb je een prettige achtergrond en diepte in de tuin. Door de tuinverlichting ook nog andere hoogtepunten in de tuin te laten verlichten krijg je een prettige sfeer als je binnen of op je terras zit.

Vila HOOGSPOOR lichtplan
Vila lichtpan HOOGSPOOR

LED in buitenverlichting.

Om de sfeer goed te houden is de buitenruimte is het toepassen van de juiste LED van groot belang. De juiste LED kleur is daarbij van belang. Veel zuidelijkere fabrikanten vinden juiste de koelere kleuren LED prettig in de openbare ruimte en in tuinen. terwijl in de noordelijke helft van Europa juiste behoefte is naar de warmere LED licht kleuren.

De blauwige kleuren van veelal goedkope LED maakt geen prettige sfeer. Maar eerder koel en afstandelijk. Het is dus zaak om goede LED aan te schaffen van een goede LED kleur kwaliteit.

Buiten armaturen kwaliteit.

Omdat dat we in een vochtig land wonen is het belangrijk dat de buiten verlichting goed waterdicht is. We willen voorkomen dat de buitenlampen binnen korte tijd kapot gaan.

Een goede opbouw van het armatuur is dan ook erg belangrijk, maar ook montage van de buiten lampen bepaald voor een groot gedeelte hoe lang de lamp mee gaat.

Daarom hebben veel LED merken waar wij mee werken de montage makkelijker gemaakt. Voor dit installatie gemakt moet u wel iets meer betalen, maar dat verdient u terug aan de ergernis en tijd dat het armatuur mee gaat.

dome-small-1
Foscarini_Solar_Outdoor--hoogspoor
moso-vloerlamp-2 hoogspoor
ares-anna-wandlamp-sfeer-2
ares-greta-vloerlamp-sfeer-1_1
ares-minipat-wandlamp-sfeer-1
BOTTLE HANGLAMP
Fatboy
GA NAAR DIT PRODUCT
FATBOY
BOLLEKE
BEKIJK DIT PRODUCT
Previous
Next