Inspiratie design verlichting

Inspiratie design verlichting

Inspiratie voor design verlichting opdoen is meer dan alleen mooie design verlichting zien. Het is de combinatie van verschillende elementen wat een lichtplan compleet maakt.

HOOGSPOOR is de expert op het gebied van het maken van lichtplannen. We proberen u te inspireren met wat er mogelijk is met verschillende soorten design verlichting.

HR_Hoogspoordesign-19
HR_Hoogspoordesign-04

Een ambitieus plan voor een volledig uitgebrande jaren dertig woning die als een feniks is herrezen. Voor dit stel met een voorliefde in kunst en meubels was het van belang dat de verlichting de eenheid van de architectuur niet doorbrak. Voor onze adviseur Kristel een uitdaging waarin het lichtplan uitgevoerd kon worden vanuit een schone lei.

Verlichting is een van de grootste sfeer bepalers in uw woning. Naast dat licht functioneel moet zijn om in de ruimte te kunnen zien heeft licht een extra dementie. Hoe het licht in de ruimte komt en iets doet met de ruimte is sfeer bepalend. 

Pirce_1

Om te weten wat de lampen doet met uw ruimte is ervaring met licht nodig.

Bij Hoogspoor hebben we deze ervaring en kennis van licht. We kunnen voor u licht plannen maken welke een balans zijn tussen het juiste licht op de juiste plaats, de juiste modellen welke heel uitgesproken zijn of juist heel bescheiden dat combineren we met energie verbruik.

martinelli Luce Elemetto
foto2
07_jaccomaris_mrsq_detail
flos4
Jacco Maris outsider
Ben Ben
Tom Dixon Etch pendant
Occhio 6
Brand van Egmond Chandelier 1
artemide 4

Meer dan mooie lampen.

Omdat hoe licht uit de lamp komt zo bepalend is voor de sfeer in uw woning is het belangrijk dat u niet alleen mooie verlichting kiest. Hoogspoor maakt licht plannen waarbij we als eerste kijken wat voor soorten licht heb ik nodig en waar en hoe kan ik die soorten licht creëren.

De keuzes van de bijbehorende lampen kiezen we vervolgens met de eerder bepaalde uitgangspunten. De verschillende lampen gecombineerd geeft uiteindelijk de sfeer welke de klant zoekt. Hierbij staan we open voor suggesties van de klant en kunnen eventuele bestaande verlichting worden geïntegreerd in het plan. Hierbij moeten we natuurlijk altijd rekening houden met de bouwkundige mogelijkheden en de fase waarin uw project zich bevindt.

supernova 9528 delta light hoogspoor
martinelli luce pipistrello 2
parentesi flos hoogspoor
componi 75 cini en nils hoogspoor
flos smithfield hanglamp
domotica

De verlichtingsbranche is door de ontwikkeling van LED aardig in beweging. De LED technologie geeft nieuwe boeiende mogelijkheden. Oude lampen worden aangepast naar energie zuinige uitvoeringen zonder de bekende modellen aan te passen. Maar daarnaast zijn het de nieuwe mogelijkheden dat LED biedt, welke veel ontwerpers tot grote creativiteit brengen.

Veel nieuwe modellen van lampen zijn hiervan het gevolg. De licht adviseurs doen hun best om deze nieuwe ontwikkelingen bij te houden zodat wij deze vol overtuiging kunnen toepassen bij onze klanten.

artemide 3
Flos3
artemide 2
black friday lampen
anta-paranue-vloerlamp-sfeer-2
cut tafellamp hoogspoor
SOLO LED HANGLAMP
Jacco Maris
BEKIJK DIT PRODUCT
SOLO UP/DOWN WANDLAMP
Jacco Maris
BEKIJK DIT PRODUCT
JACCO MARIS
Solo LED wandlamp
BEKIJK DIT PRODUCT
Previous
Next
zero-hanglamp-silo-trio-door-note-design-studio_2
semplice tafellamp hoogspoor
zero-hanglamp-grid-door-front_0
capri-tafellamp-t2-1
black friday lampen sale
Flos3

Buitenverlichting is niet alleen bedoelt als beveiliging van uw woning. Het is ook een manier van verlichten van uw directe omgeving van uw huis om u prettiger te laten wonen. Dit doen we door lampen goed over de tuin te verdelen.

Previous
Next

Lampen voor buitenverlichting.

Door het strategisch verdelen van de buitenlampen in de tuin combineren we daar waar mogelijk functionele verlichting welke voor een mooi en sfeervol licht zorgt.

Door de omgeving te verlichten creëer je een prettig achtergrond en diepte in de tuin. Door de tuinverlichting ook nog andere hoogtepunten in de tuin te laten verlichten krijg je een prettige sfeer als je binnen of op je terras zit.

e5ced4de81705145933e892a5c6e2a07 buiten
IMG_1968 buiten
Art of living buiten 2
Art of living buiten 1
blog verlichting

LED in buitenverlichting.

Om de sfeer in de buitenruimte te behouden is het toepassen van de juiste LED van groot belang. De juiste LED kleur is daarbij erg belangrijk. Veel zuidelijkere fabrikanten vinden juiste de koelere kleuren LED prettig in de openbare ruimte en in tuinen. Terwijl in de noordelijke helft van Europa juiste behoefte is naar de warmere LED licht kleuren.

De blauwige kleuren van veelal goedkope LED maakt geen prettige sfeer. Maar eerder koel en afstandelijk. Het is dus zaak om goede LED aan te schaffen van een goede LED kleur kwaliteit.

Buiten armaturen kwaliteit.

Omdat dat we in een vochtig land wonen is het belangrijk dat de buiten verlichting goed waterdicht is. We willen voorkomen dat de buitenlampen binnen korte tijd kapot gaan.

Een goede opbouw van het armatuur is dan ook erg belangrijk, maar ook montage van de buiten lampen bepaald voor een groot gedeelte hoe lang de lamp mee gaat.

Daarom hebben veel LED merken waar wij mee werken de montage makkelijker gemaakt. Voor dit installatie gemak moet u wel iets meer betalen, maar dat verdient u terug aan de ergernis en tijd dat het armatuur mee gaat.

dome-small-1
Foscarini_Solar_Outdoor--hoogspoor
moso-vloerlamp-2 hoogspoor
ares-greta-vloerlamp-sfeer-1_1
ares-minipat-wandlamp-sfeer-1
ARES
LaMegaDina
GA NAAR DIT PRODUCT
FATBOY
BOLLEKE HANGLAMP
BEKIJK DIT PRODUCT
Previous
Next