Garantie

 

Garantie is ondanks dat de producten met zorg zijn ontwikkeld en gemaakt af en toe goed om te hebben en op terug te vallen. HOOGSPOOR biedt kwaliteitsproducten van top merken. Daar hoort een goede garantie bij.

Omdat we in tegenstelling tot een hoop andere webshops rechtstreeks zaken doen met de grote merken en fabrieken, kunnen we ook de garantie welke deze merken en fabrieken bieden aan uw rechtstreeks doorgeven.

Daarom kunnen we bij aankopen in onze webshop een armatuur koopt, krijgt u fabrieksgarantie welke deze merken en fabrieken geven. Deze is vaak passend en goed. Op lichtbronnen en LED drivers of transformatoren kunnen wij helaas geen garantie bieden.

Mocht u gebruik willen maken van de garantie, dan adviseren wij dat u contact opneemt met ons via het contact formulier of meld het via de telefoon.

Hierbij is het altijd handig dat u goed kunt omschrijven wat het probleem is en wanneer u het product bij ons heeft aangeschaft. Wij proberen het probleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen.