Montage

Als klant van HOOGSPOOR kunt de bij ons gekochte verlichting door onze vakkundige monteurs laten installeren. Zij zijn gewend om met complexe lichtsystemen om te gaan en weten hoe zij de bedrading netjes moeten wegwerken.

Wij hebben een eigen montage dienst en maken dus geen gebruik van een extern installatie bureau. Ook voor kleine aanpassingen aan de installatie draaien wij onze hand niet voor om. Een lichtpunt verleggen, dimmers plaatsen of een aansluitpunt bij maken hebben we veel ervaring in. Hierbij hebben we creatieve oplossingen en verrassende manieren om zaken weg te werken.

Zo heeft onze monteur een paar slimme montage technieken voor handen waardoor we vaak op een creatieve manier kabels en snoeren weten weg te werken of een licht punt bij te maken. 

Dat komt door de ervaring van de monteur en het juist gereedschap wat de klus makkelijker maakt.

Maar we hebben ook de ervaring om brommende of knipperende LED  problemen op te lossen of draadloze dim oplossingen te maken. Ook hebben we veel ervaring met domotica systemen klein of groot. Een lamp via uw telefoon laten functioneren is geen probleem voor ons.