Reparaties

Reparatie service voor onder andere design verlichting bij HOOGSPOOR .

Reparaties kunnen we bij HOOGSPOOR zelf uitvoeren. HOOGSPOOR heeft de kennis en kunde in eigen huis om deze reparaties voor u uit te voeren. Als officiële dealer van veel designmerken, hebben wij dan ook onze eigen reparatiedienst welke alle voorkomende reparaties uitvoeren.

Vaste klanten - reparatieservice

Voor onze vaste klanten voeren wij de reparatiedienst uit tegen schappelijke voorwaarden. Ook andere verlichting welke niet bij ons is aangeschaft kunnen we voor u repareren.

U kunt de te repareren lamp in de showroom aanbieden, waarna wij de lamp innemen voor reparatie. Ook reparatie op locatie is mogelijk tegen voorwaarden. U kunt hiervoor contact opnemen met Hoogspoor om een afspraak hier voor te maken en de manier van werken door te nemen.

Geen verrassingen

Om niet voor onaangename verassingen te komen te staan hebben we rond om uw reparatie een duidelijke procedure hoe wij met dit soort zaken omgaan. Zo weten wij bij HOOGSPOOR tot hoe ver we kunnen gaan m.b.t. de reparatie en houden we de klant op de hoogte van de eventuele kosten.

Afhankelijk van onderdelen

Ondanks dat we de reparatie in eigen huis uitvoeren, zijn we vaak wel afhankelijk van het verkrijgen van de originele onderdelen van de leverancier. Helaas zijn niet alle onderdelen even makkelijk en snel te krijgen dan anderen. Wij doen altijd onze best om uw probleem zo goed en snel als mogelijk op te lossen voor u.