Verzendkosten

Over de verzendkosten kunnen we duidelijk zijn bij HOOGSPOOR. Daarom hebben we voor u de mogelijkheden en kosten op een rij gezet. 

Verzendkosten

De door u bestelde artikelen worden door Hoogspoor verzonden via GLS.

Bij een bestelling ter waarde van € 100,00 of meer met levering in Nederland of België, neemt Hoogspoor de verzendkosten voor haar rekening.

Bij een bestelling ter waarde van minder dan € 100,00 worden de verzendkosten in rekening gebracht, volgens de op dat moment geldige tarieven van GLS. Deze verzendkosten vindt u apart vermeld op de factuur.

Het bovenstaande geldt voor transport in Nederland en België.

Prijzen bezorgen in Nederland & België

In Nederland en België werken wij met een vast tarief voor het verzenden van uw bestelling. Dit tarief staat vast gesteld op € 7,50 en is berekend over de gehele bestelling ter waarde van minder dan € 100,00. Deze prijs is inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Verzendkosten Waddeneilanden

Voor bezorging op de waddeneilanden geld een vast bezorgingstarief van € 7,50 inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Toeslag tijdzending

U kunt uw bestelling in Nederland gegarandeerd de volgende werkdag voor een bepaald tijdstip laten bezorgen. Hiervoor gelden de volgende toeslagen:

Voor 09:00 uur: € 55,00

Voor 12:00 uur: € 27,50