Werkwijze

Licht is iets magisch en bepaalt hierbij sterk de sfeer in uw woning. Een goed lichtplan is dan ook onmisbaar voor in uw woning. Hoogspoor laat u het licht beleven in de showroom en denkt graag met u mee over creatieve oplossingen om uw woning magisch in te richten met licht. 

Menu kaart

Hoogspoor werkt met een menukaart waarop u vier verschillende mogelijkheden voor het maken van een licht plan terug vind. Afhankelijk van uw “lichtvraagstuk”kunt u in overleg met een van onze lichtadviseurs hier een keuze uit maken.

Daarnaast leveren wij ook een aantal losse diensten waar u gebruik van kunt maken om tot een goed eind resultaat te komen.

Transparant werken

Hoogspoor wil transparant werken. Daarop hebben we onze werkwijze hierop aangepast. Hoogspoor is ook actief op de competitieve webshop mark. Omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen kunnen wij u ook voorzien in scherpe prijzen welke overal op het internet te vinden zijn. Naast dat we dealer zijn van de meeste merken heeft Hoogspoor ook een grote showroom.

Kennis

Hoogspoor staat ook bekent om onze licht kennis en deskundige personeel. We zijn niet op een zolder dozen aan het schuiven zoals veel andere webshops maar zijn dagelijks met onze passie bezig, licht.

Balie

Ook hebben we gewoon een balie waar je terecht kunt voor vragen, spullen afhalen en reparaties enzovoort. Persoonlijk contact in de showroom vinden wij belangrijk omdat wij u daardoor beter kunnen helpen. Maar we kunnen ook veel via de telefoon of mail doen.

Eigen technische dienst

We hebben een eigen technische dienst. Deze heeft veel ervaring met het monteren van verlichting en het aanpassen van een installatie. We huren hier dus geen externe partijen voor in. Ook verzorgt onze technische dienst zo nodig reparaties. Het komt maar zelden voor dat we de hulp van de fabriek in moeten schakelen om een probleem op te lossen. Ook is er een uitgebreide Electro technische kennis aanwezig. Het dimmen van LED verlichting met de verschillende dim protocollen zoals puch dim, Dali of DMX zijn geen geheim voor ons.

Domotica

Ook weten we goed wat domotica is en hoe het werkt. Van de belangrijkste systemen zoals KNX, EIB of E net hebben we veel kennis.

Maar ook voor de simpelere systemen zoals casambi weten we wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we kleine simpele domotica systemen maken en kunt u uw verlichting via bijvoorbeeld uw telefoon bedienen.

Showroom

HOOGSPOOR heeft zijn eigen showroom welke u op de openingstijden kunt bezoeken. We staan klaar om u te helpen en van advies te voorzien. Als u zeker wil weten of dat we tijd hebben voor u is het verstandig om een afspraak te plannen. Ook hebben we uitgebreid omschreven wat voor soorten advies we hebben en wat de verschillen zijn.

Passie

HOOGSPOOR is niet zomaar een webshop. We zijn geen handelaren, ondanks dat we scherp kunnen leveren. We hebben kennis en passie voor ons vak. Deze kennis en passie willen we inzetten om voor u een zo mooi en goed uitziend project te realiseren die past binnen de mogelijkheden. 

Kennis

De kennis welke we hebben binnen HOOGSPOOR gaat verder dan dat we de modellen kennen. We weten ook wat licht doet met een ruimte en kunnen bijvoorbeeld licht berekeningen maken. We hebben dan ook meerdere mensen met specifieke licht opleidingen rond om licht.

 

Daarnaast is elektrotechnische kennis belangrijk. Ook die hebben we in huis door dat we een elektrotechnisch ing.in ons midden hebben met praktijkervaring.

 

Praktijk ervaring in de bouw, weten wat bijv. wel en niet ingebouwd kan worden en wat daarvoor de beste methode is, die kennis hebben wij bij HOOGSPOOR ook voor u. 

Gratis er bij!

Naast een scherpe concurrerende prijs krijgt u al deze voordelen er gratis bij! Maar we kunnen niet alles voor niets geven. Daarom vragen we bij onze toegevoegde waarde een vergoeding. Afhankelijk van uw wensen kunt u wel kiezen voor wat bij u past.