Lampen winkel HOOGSPOOR design light

HOOGSPOOR is een lampen winkel. Maar niet in de klassieke manier. De lampen winkel van vroeger en nog veel lampen winkels van nu, hangen vol met hanglampen, wandlampen en plafonnières. De verlichtingsshowroom van HOOGSPOOR is anders…

Lampen winkel HOOGSPOOR design verlichting

Lampen winkel HOOGSPOOR verkoopt designverlichting/designlampen. We vertegenwoordigen de topmerken uit de verlichtingsmarkt in onze verlichtingswinkel. Merken zoals Flos, Artemide, Occhio, Brand en van Egmond, Catellani & Smith, Dark, Delta light, Diesel, Foscarini, Kreon, Luceplan, Lumina, Modular, Moooi, Nimbus, Serien, Tobias Grau, Vibia en Wever & Ducre hebben top designlampen. Naast deze designverlichting merken hebben we nog ongeveer 100 merken welke we vertegenwoordigen met zeer mooie designlampen.

Lampen winkel HOOSPOOR biedt top design verlichting

Veel Design lampen worden ontworpen door top designers en architecten van deze wereld. Deze top designers worden door de grote design verlichting bedrijven ingehuurd om voor hun designverlichting te ontwerpen. Je kunt denken aan de klassieke staande designlamp Megaron vloerlamp. Deze lamp is ontworpen door Gianfranco Frattini van Artemide, of de designlamp Cadmo vloerlamp een ontwerp van Karim Rashid voor Artemide. De 2097 kroonluchter met 30 lichtbronnen en de 2097 kroonluchter met 50 lichtbronnen is een ontwerp van Gino Sarfatti uit 1958 voor Flos. de Ktribe serie hanglampen, vloerlampen, wandlampen of tafellampen zijn ontwerpen van Philippe Starck uit 2007 ook voor Flos.

KTribe heeft 3 hanglampen, namelijk: KTribe hanglamp 1KTribe hanglamp 2KTribe hanglamp 3.
Ook zijn er van deze serie 3 vloerlampen, namelijk: KTribe vloerlamp 1KTribe vloerlamp 2KTribe vloerlamp 3.
Één wandlamp, namelijk: KTribe wandlamp. En als volgt twee tafellampen, namelijk: KTribe tafellamp 1, deze is ook verkrijgbaar in glas versie, KTribe tafellamp glas, en de KTribe tafellamp 2.

De Hope plafondlamp is een ontwerp van Francisco Gomez Paz en Paolo Rizzatto voor Luceplan. Dit zijn stuk voor stuk top designers en top architecten die design armaturen ontwikkelen welke allang in de collectie van designverlichting bedrijven zitten.

 

Lampen winkel HOOGSPOOR laat iedere designlamp tot zijn recht komen.

Hoe zorg je er nu voor dat deze top design hanglampen, vloerlampen of plafondlampen zo goed mogelijk tot zijn recht komen in de verlichtingswinkel of verlichting showroom. Bij HOOGSPOOR hebben we er voor gekozen om de design verlichting in de lampen winkel de ruimte te geven. Dus niet hoeveel hanglampen kan ik aan het plafond hangen, of hoeveel wandlampen kunnen er naast elkaar en krijg ik in de showroom gepropt. Maar wij bij HOOGSPOOR kijken of wij de hang design lamp of staande lamp tot zijn recht kunnen laten komen in de lampen winkel. Kunnen we de plafondlamp of wand design lampen ieder een plekje geven in de lampen winkel en deze tot zijn recht laten komen. Daar doen we onze best voor, om elke designlamp tot zijn recht te laten komen. We proberen de collectie te vernieuwen, om zo elke keer een vernieuwende ervaring mee te maken als u in onze lampen winkel/showroom ben geweest.

Lampen winkel HOOGSPOOR heeft Kennis van verlichting

Naast de inspirerende showroom of lampen winkel is de kracht van HOOGSPOOR de passie voor design verlichting. Deze passie voor design verlichting wordt gecombineerd met kennis van verlichting. De kennis welke we bij HOOGSPOOR hebben zit niet alleen in de kennis van de design verlichting, maar ook het kennen van de design verlichtingsmerken. Maar we weten ook wat een wandlamp doet met de ruimte, hoe je een spot moet toepassen en wanneer je een hanglamp plaatst. Wij kijken naar hoe komt het licht uit de wandlamp of spot en wat doet het licht met de ruimte.

Verlichting moeilijk?

Veel klanten geven aan dat ze het vinden van de juiste hanglamp, plafondlamp of staande lamp moeilijk vinden. Dat komt omdat veel mensen bij het uitzoeken van een lamp vooral kijken naar de vorm van de design lamp. Maar als je een hanglamp uitzoekt dan moet je als eerste kijken naar hoe komt het licht uit de designlamp. Je moet als eerste kijken welke sfeer wil ik creëren. Dan moet je bepalen welke soorten licht heb je nodig. Waar kan ik de design verlichting plaatsen. En vervolgens moet je kijken wat voor soort design lampen heb ik daarvoor nodig. Hierover heb ik eerder een blog geschreven.
Bekijk de blog met daarin 15 TIPS VOOR HET MAKEN VAN EEN LICHTPLAN OF LICHTADVIES.

Lampen winkel HOOGSPOOR lichtplan

De echte kennis en passie en daarmee toegevoegde waarde naast de showroom is natuurlijk het maken van een lichtplan. Bij HOOGSPOOR zijn we dagelijks bezig met het maken van een lichtplan. Deze lichtplannen kunnen we op verschillende manieren uitwerken. We hebben het basis lichtplan, het lichtplan en het uitgebreide magisch lichtplan. Kijk hier hoe wij te werk gaan.

Waarom een lampen winkel?

De grote toegevoegde waarde van de lampen winkel/showroom is natuurlijk dat je dingen kunt zien. Licht effecten kunt ervaren en de hanglamp boven de tafel kunt zien. Een plaatje van designlamp is mooi, maar er gaat niets boven de plafondlamp of het effect van de spot in het echt te zien. Je kunt in de lampen winkel van HOOGSPOOR ook bijvoorbeeld de verschillende licht kleuren zien, het verschil tussen 2700K en 3000K. Voelen wat voor soort licht die plafondlamp of design hanglamp geeft. En veel van de top modellen zijn in de winkel bij elkaar te zien. Daarnaast kun je vragen stellen aan een echt persoon, die de kennis en passie voor design verlichting met u door spreekt, en zo de juiste design lamp voor u te vinden.

Lampen winkel HOOGSPOOR en zijn meer waarde 

Natuurlijk hebben we bij lampen winkel HOOGSPOOR ook een webshop. Maar onze oorsprong en passie zit vooral bij de beleving van de design verlichting. Daarnaast vinden wij het bij HOOGSPOOR belangrijk om persoonlijk contact te hebben. De mail of telefoon is handig om met elkaar in contact te zijn. Maar het doorspreken van een lichtplan of het doorspreken van alternatieven voor de verlichting mogelijkheden in een persoonlijk contact is heel belangrijk voor ons, gelukkig vinden veel van onze klanten dit ook erg belangrijk. Daarnaast is voor het ophalen van de design verlichting of het brengen van een reparatie  (naast dat we het ook kunnen opsturen) ook prettig om het aan de balie door te spreken. Ook hebben we een eigen reparatiedienst en een montage dienst. Zo kunnen we uw design lamp met deskundigheid ophangen.

Ook voor service problemen kunnen we een monteur langs sturen. We zijn scherp van prijs en hebben veel meer toegevoegde waarde dan veel collega’s welke alleen vanuit de zolderkamer een bedrijf runnen

Lampen winkel HOOGSPOOR dealer van design merken

In tegenstelling tot veel webshops zijn wij bij HOOGSPOOR als design specialist dealer van deze merken. Zo doen we rechtstreeks bij de fabrieken onze bestellingen van o.a. FlosArtemideOcchioBrand en van EgmondCatellani & SmithDarkDelta lightDieselFoscariniKreonLuceplanLuminaModularMoooiNimbusSerienTobias GrauVibia en Wever & Ducre. Bij een aantal kunnen we zelfs in de voorraad kijken of iets vlot geleverd kan worden. Voordelen welke niet iedere lampen winkel online heeft.

 

 

Logo