...

team Lichtadviseurs

Maak kennis met onze lichtadviseurs!

team lichtadviseurs
lichtadviseurs hoogspoor

Directeur en lichtadviseur: Barend van Roessel

De directeur en lichtadviseur van HOOGSPOOR sinds 1999! Voordat hij HOOGSPOOR van zijn ouders overnam, had hij de HTS opleiding elektrotechniek CE gevolgd waarna hij zichzelf commercieel ingenieur mocht noemen. Als pas afgestudeerde kwam hij bij Philips Lighting terecht. Tijdens zijn carrière daar heeft hij verschillende opleidingen afgerond zoals: international lighting engineer en verlichtingsdeskundige. Kortom, een echte licht expert! Zijn specialisme ligt met name bij de grotere projecten.

Lichtadviseur: Kristel van Hees

Lichtadviseur Kristel is een bekend gezicht voor veel klanten van HOOGSPOOR. Ze is met name werkzaam voor de architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Voor ieder lichtvraagstuk heeft ze een passend en creatief plan dat vaak tot in de puntjes voldoet aan de wensen en eisen van verschillende opdrachtgevers! Deze kneepjes van het vak heeft ze geleerd van haar ouders, de oprichters van HOOGSPOOR. Bovendien heeft ze in de afgelopen jaren verschillende vakgerichte lichtopleidingen gevolgd.

lichtadviseurs hoogspoor
lichtadviseurs hoogspoor

Lichtadviseur: Karin van de Vijfeijke

Karin is inmiddels alweer 20 jaar bij HOOGSPOOR aan het werk als lichtadviseur! Voordat zij bij HOOGSPOOR startte heeft ze als grafisch vormgever gewerkt. Zo heeft ze voor ieder lichtprobleem een creatieve oplossing! Karin haar specialisme is met name lichtadviezen geven aan particulieren opdrachtgevers. Met haar ervaring en gevoel als vormgever weet ze goed wat er nodig is om een bepaalde sfeer of emotie te creëren in het interieur!

Lichtadviseur: Javanna Bertens

Javanna werkt sinds 2017 bij HOOGSPOOR. Tijdens haar opleiding interieurstylist is zij hier gestart als stagiaire en is inmiddels doorgegroeid naar lichtadviseur! Ze is de jongste van alle lichtadviseurs dus ze kijkt met een jonge en frisse blik naar uw lichtplan. Haar doel voor de komende jaren is verder ontwikkelen zodat ze de beste lichtadviezen kan geven met een eigen twist. Die eigen twist heeft ze met behulp van haar opleidingen in interieurstyling gecreëerd.

javanna lichtadviseur

Gerealiseerde projecten

Menukaart lichtplannen