team Lichtadviseurs

Maak kennis met onze lichtadviseurs!

team lichtadviseurs
lichtadviseurs hoogspoor

Directeur en lichtadviseur: Barend van Roessel

De directeur en lichtadviseur van HOOGSPOOR sinds 1999! Voordat hij HOOGSPOOR van zijn ouders overnam, had hij de HTS opleiding elektrotechniek CE gevolgd waarna hij zichzelf commercieel ingenieur mocht noemen. Als pas afgestudeerde kwam hij bij Philips Lighting terecht. Tijdens zijn carrière daar heeft hij verschillende opleidingen afgerond zoals: international lighting engineer en verlichtingsdeskundige. Kortom, een echte licht expert! Zijn specialisme ligt met name bij de grotere projecten.

Lichtadviseur: Kristel van Hees

Lichtadviseur Kristel is een bekend gezicht voor veel klanten van HOOGSPOOR. Ze is met name werkzaam voor de architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Voor ieder lichtvraagstuk heeft ze een passend en creatief plan dat vaak tot in de puntjes voldoet aan de wensen en eisen van verschillende opdrachtgevers! Deze kneepjes van het vak heeft ze geleerd van haar ouders, de oprichters van HOOGSPOOR. Bovendien heeft ze in de afgelopen jaren verschillende vakgerichte lichtopleidingen gevolgd.

lichtadviseurs hoogspoor
lichtadviseurs hoogspoor

Lichtadviseur: Karin van de Vijfeijke

Karin is inmiddels alweer 20 jaar bij HOOGSPOOR aan het werk als lichtadviseur! Voordat zij bij HOOGSPOOR startte heeft ze als grafisch vormgever gewerkt. Zo heeft ze voor ieder lichtprobleem een creatieve oplossing! Karin haar specialisme is met name lichtadviezen geven aan particulieren opdrachtgevers. Met haar ervaring en gevoel als vormgever weet ze goed wat er nodig is om een bepaalde sfeer of emotie te creëren in het interieur!

Lichtadviseur: Anouk van Nieuwenhoven

Anouk is in januari 2022 bij Hoogspoor ons team met lichtadviseurs komen versterken. Zij heeft haar studie op de kunstacademie afgerond in de richting ruimtelijk ontwerp en ervaring opgedaan bij een tweetal interieur- en verlichtingszaken. Anouk kwam tot de ontdekking dat ze zichzelf meer wilde verdiepen in de sfeerbepalende materie ‘licht’. Met haar enthousiasme en inzichten is Anouk in staat om u een passend advies te geven, zoals u van Hoogspoor kunt verwachten.

Licht adviseur Anouk van Nieuwenhoven
Monteur Kevin

Monteur: Kevin

Een onmisbare schakel in onze service is een installateur als Kevin. Het maken van een lichtplan is één ding maar het daadwerkelijk in de praktijk uitvoeren is een heel ander verhaal. Er komen heel wat kabels, apparatuur en veiligheidsmaatregelen bij kijken die men in acht dient te houden bij het installeren van verlichting. En hierbij is Kevin van groot belang. Met zijn ervaring en expertise op het gebied van goed installeren van armaturen kunnen wij u als klant het totaalplaatje aanbieden. Ga er maar met een gerust hart vanuit dat het allemaal op de juiste manier is geïnstalleerd. Tijd om te genieten van uw verlichting.

Gerealiseerde projecten

Menukaart lichtplannen