Basislichtplan (€ 250,-)

Basislichplan is het eenvoudigste lichtplan naast het advies gesprek in de showroom wat we hebben. In dit basis lichtplan zetten we in schets vorm het lichtplan in onze show room. We kijken dan samen met u naar uw ruimtes evenals hoe u de ruimtes gebruikt .  met de bedoeling dat wij uw woning, indeling en gewoontes leren kennen. Hieruit volgt dat we de mogelijkheden bekijken welke lampen en technische mogelijkheden er zijn. Vervolgens maken we een plan met licht effecten. Daardoor kunnen we een lichtadvies voor u maken wat voor u opmaat is.

Naast het plan met licht effecten zoeken we samen de verlichtingsmodellen uit. Verlichting uitzoeken voor uw woning is vaak niet gemakkelijk.  Daarom laten onze licht adviseurs u met een basis lichtadvies u het licht beleven in onze showroom. Vervolgens lopen ze samen met u door de door u meegenomen tekening heen.

Door samen met u op uw meegenomen tekening samen de mogelijkheden te bespreken komen we vaak tot verrassende oplossingen. Zo krijgt u qua licht grip op de ruimtes en de sfeer van de ruimtes. Bovendien heeft U de beschikking over een professionele licht adviseur en kunt hem of haar vragen wat hun gedachten zijn bij de ruimtes. Hoe ver we komen is geheel afhankelijk van u. Als hoe meer details u wil weten of verschillende mogelijkheden wil verkennen waardoor het moeilijker voor ons is om alle ruimtes door te nemen van de woning.

U krijgt bij een basislichtplan:

  • Advies gesprek met adviseur (+/- 1,5 uur  met 0,5 uur uitloop)
  • Gebruik lichtbelevingsshowroom
  • Lichtbelevingsrondleiding
  • Op tekening handmatig aangeven lichtpunten (meegenomen tekening)
  • Uitgewerkte offerte met armatuur presentatie
  • Algemene “tips” brief
  • Hoogspoor garantie en service
 
Het maken van een lichtplan kost tijd. Daardoor zouden we misschien niet de tijd en aandacht hebben welke u van ons verdiend.  Veder vinden wij dat ook erg vervelend dat we niet de tijd hebben welke we nodig hebben voor het maken van het basis lichtplan. Daarom vragen we om voor het lichtplan een afspraak te maken.