Occhio Mito Aura

Occhio Mito Aura

Het merk Occhio is een vooruitstrevend merk. Een van de bekende  modellen is de Mito-reeks.

Occhio gaat deze serie uitbreiden met de Occhio Mito Aura.

De Mito Aura is verkrijgbaar in plafond-, of wanduitvoering. Dit armatuur bestaat natuurlijk uit een Mito-ring, die vrij lijkt te zweven onder het plafond. De ring wordt ondersteund door een prachtig gevormde beugel welke veel lijkt op de beugel van de Mito Largo.

Het unieke van de Mito Aura zit in het directe en indirecte licht. Hierdoor krijg je een uniek licht beeld op het plafond. Het is gelijk duidelijk waar de naam vandaan komt.

 Uiteraard heeft hij alle kenmerken welke de Mito serie uniek maakt. De lichtkleur is instelbaar (van 2700K vergelijkbaar met gloeilampen tot 4000K wat veel koeler licht is). Ook dit armatuur is verkrijgbaar in een diameter van 40 of 60 centimeter. Naast de plafonduitvoering is er ook een wandversie leverbaar. Dit accentueert het zwevende design en het lichteffect van de Mito-aura heel goed en het kan zelfs met een sensor bediend worden. Wij mogen u met trots vertellen dat de Mito aura binnenkort in onze showroom zichtbaar zal zijn!

Occhio is een gerenommeerd  Duits bedrijf dat  is opgericht in 1999 door Axel Meise.  Ze lopen ver voor op de toepassing van goede led-techniek en leveren top kwaliteit. Occhio is  een van de snelst groeiende bedrijven en krijgt een steeds bredere collectie. Ze hebben verlichting voor iedere ruimte. Bij Occhio richten ze zich op de hoge kwaliteit van zowel het licht als de vormgeving, je moet van de lamp genieten en hem ‘voelen’. Van het merk Occhio is de Mito-serie een van de bekendste. De reeks bestaat inmiddels uit de volgende modellen: de Mito sospeso, Mito raggio, Mito largo, Mito sferaMito sfera corda en nu natuurlijk de Mito aura. 

Mito series

Occhio Mito sospeso

Mito Sospeso

De hanglamp Mito sospeso is met zijn moderne techniek en vormgeving een prachtige licht-oplossing voor boven een tafel of werkplek. Door de keuze te hebben tussen direct licht op tafel en indirect licht voor de ruimte of een combinatie van beide, is dit armatuur zowel functioneel als erg sfeervol en toepaspaar bij zowel een modern als ook wat klassieker interieur. Ook deze hanglamp is leverbaar in de maten van 40 en 60cm doorsnede. Meerdere kleuren, wel of geen variabele hoogte en meerdere manieren van dimmen zijn te kiezen. De Mito sospeso kan handmatig middels sensoren op de lamp, met een vaste wanddimmer of met de air-module via smartphone of tablet bediend worden.

Occhio Mito Raggio

Mito Raggio

De Occhio Mito raggio is één van de nieuwe modellen op de Mito collectie. Deze vloerlamp heeft een licht gebogen staander met aan de bovenkant een Mito-ring van 60 centimeter doorsnede. Dit armatuur heeft natuurlijk ook de functies van de hanglampen. Deze lamp geeft natuurlijk voldoende licht zowel naar boven als naar beneden, dat komt door zijn 60W LED-module. Door de sensoren te gebruiken kunt u zelf bepalen in welke combinatie en dimstand boven en onderlicht worden gebruikt en daarmee de perfecte sfeer creëren . De basis en boog van de Mito Raggio is verkrijgbaar in mat wit of mat zwart. De ring is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, roségoud en bronskleur. Sinds kort zijn daar de nieuwe kleuren Phantom en Black Phantom aan toegevoegd. De booglamp heeft een basisplaat van 56 cm in diameter en is in totaal 205,5 cm hoog.

Occhio Mito Largo

Mito Largo

De Occhio Mito Largo is een grote booglamp die in een zithoek of boven een eettafel prachtig licht toevoegt aan het interieur. Dit armatuur heeft een diameter van 60 centimeter. Deze geeft net als de Mito Raggio voldoende licht zowel naar boven als naar beneden. Dit armatuur kan handmatig of met uw smartphone bestuurd worden. De basis en boog van de Mito Largo is verkrijgbaar in mat wit of mat zwart. De ring is verkrijgbaar in de alle bekende kleuren van de Mito reeks.

Occhio Mito Sfera

Mito sfera

Occhio heeft een nieuwe variant uitgebracht in de Mito collectie. Dit LED spiegel wandarmatuur geeft enkelzijdig licht en heeft een diameter van 40 centimeter. Het lichteffect zorgt immers wel voor uitstekende verlichting. Dit armatuur kunt u in veel verschillende kleuren krijgen. De lamp kan worden bediend met 'touchless control' of 'Occhio Air'. Het armatuur kan ook gedimd worden met behulp van een fase-afsnijdimmer.

Occhio sfera corda

Mito Sfera corda

De Occhio Mito Sfera corda wandlamp zit nu ook bij de bekende Mito serie. Het is een spiegel wandlamp en hij is met een snoer uitgevoerd. Het ontwerp is dus ideaal als er bij u geen stroompunt achter de spiegel zit. De verlichting van de Mito Sfera corda is van zeer hoge kwaliteit, bij iedere uitvoering is er keuze uit een heldere of licht getinte spiegel. Met een handgebaar kan deze Mito zelfs worden geschakeld, gedimd en zelfs kan de kleurentemperatuur worden veranderd. Als u hem inclusief de air-module bestelt is hij ook te bedienen met een smartphone, tablet of afstandsbediening.