Showroom met design verlichting

Onze showroom met design verlichting bevindt zich te Tilburg aan de Lovense Kanaaldijk.         De showroom is onze grote trots en troef. De passie en kunde van HOOGSPOOR ligt eigenlijk bij het maken van lichtplannen. We hebben deze showroom zodat we u als klant een goede impressie kunnen geven wat verschillende armaturen, type lampen en lichtkleuren doen. Bovendien zijn er ook altijd lichtadviseurs aanwezig die graag hun kennis met u delen!

Onze showroom en design verlichting

In de showroom van HOOGSPOOR kunt u licht daadwerkelijk beleven.

Onze showroom in Tilburg is geheel uitgerust met een domotica systeem. Zo kunnen we spelen met het licht en u in verschillende situaties de verschillen tussen de soorten licht en verlichting zelf laten ervaren. Ook kunt u op uw gemak de vele armaturen en lampen bekijken.

De theorie van verlichting in de praktijk

De sfeer van een bepaalde kamer in huis of van een ruimte in een kantoor of winkel wordt in hoge mate beïnvloed door het licht. Door verschillende soorten verlichting toe te passen kan het gevoel dat de ruimte u geeft, sterk veranderen.

Dat klinkt in theorie allemaal erg interessant en dat is het ook. Maar wat betekent dat in de praktijk? Wat betekent het voor u? In onze ruime en moderne showroom hebben wij rekening gehouden met deze vragen.

Om u zelf te laten ondervinden wat er met een ruimte gebeurt, door licht te variëren, hebben wij deze ruimtes uitgerust met domotica. Zo kunnen we spelen met ons licht en uw de  theorie van verlichting in de praktijk laten beleven. In deze interactieve showroom ervaart u de verschillen tussen licht van gewone gloeilampen, van LED en van halogeen. Ook de invloed van licht kleuren wordt in de praktijk getoond. Daarnaast hebben we u een ruimte keuze in modellen te bieden.

Breed assortiment

Zo bieden wij een enorm assortiment  aan merken en armaturen. Vele hiervan kunt u in onze showroom bewonderen. Alle armaturen zijn aangesloten zodat u kunt zien hoe een lamp er uit ziet als deze aan of uit is. U kunt namelijk zelf de lampen bedienen. Vanwege de ruimte in onze showroom komt elk armatuur goed tot haar recht en kunt u alles goed bekijken.

HOOGSPOOR is naast leverancier van vele merken ook een speciale Occhio center. Occhio is een dealer waarvan wij een shop in shop onderhouden in onze showroom. Wilt u informatie over dit bekende merk, dan moet u zeker bij ons zijn!

Bezoek ons

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting of heeft u vragen over licht? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk 45-1 in Tilburg. De koffie staat overigens niet klaar, voor u zetten we liever een verse kop koffie..

Occhio shop-in-shop

In onze showroom in Tilburg hebben wij voor het merk Occhio een zogenaamde shop-in-shop ingericht. Hierin zijn veel oplossingen in LED of halogeen te zien van dit veelzijdige merk.