Ga je voor het plaatje of kwaliteit?

Barend aan het woord:

 

Veel klanten komen bij mij in de showroom en geven aan dat ze verlichting een lastig onderdeel vinden in hun woning… Dat komt omdat veel klanten alleen kijken in de bladen en gefocust zijn op het plaatje wat daar in te vinden is. Hierbij doet echter vaak de kwaliteit van de verlichting tekort…

 

Licht is meer dan alleen het plaatje. Verlichting gaat verder dan het kiezen van een mooi armatuur. Hoe het licht uit het armatuur komt en wat dat doet met de ruimte heeft een veel grotere invloed op de sfeer van de ruimte dan veel mensen denken.

Het armatuur kan dan nog zo goed bij uw interieur passen, toch kan het niet kloppend voelen in de ruimte. Dit komt omdat er dan niet op de juiste manier om is gegaan met de speling van het licht, waardoor u alsnog geen prettig gevoel heeft bij uw verlichting.

Barend v Roessel
Art of living

Invloed kwaliteit van verlichting

Hoe het licht uit het armatuur komt heeft een grote invloed op de sfeer van de ruimte en hoe je de ruimte ervaart. En daar schieten wij van HOOGSPOOR te hulp. Wij maken lichtplannen en helpen je met zowel het totaalplaatje als de ervaring van uw ruimte. Wij geven lichtadviezen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Bij het maken van een lichtplan kijken we vooral naar wat voor soort licht we waar willen hebben en dan pas welke lampen we daarvoor kunnen gebruiken. Door deze selectie wordt de keuze een stuk makkelijker dan wanneer u een armatuur moet uikiezen uit de grote en gevarieerde collectie.

Laat je helpen met het uitzoeken van je verlichting. Maak een lichtplan! Laat ons bij HOOGSPOOR het licht indelen in uw ruimte en samen zorgen we dat de lichtkwaliteit en het plaatje kloppen.

Tekst: Sanne Bender

The Art of Living.