Logo

HOOGSPOOR is de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten.

HOOGSPOOR is de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van design, functionaliteit en energiebeheer kunt u met al uw verlichtingsvraagstukken bij ons terecht. HOOGSPOOR heeft zeer ruime ervaring in diverse soorten projecten.

Klik voor meer informatie over de projecten welke wij hebben gerealiseerd.

HOOGSPOOR is de groothandel voor project- en designverlichting. Met bijna 200 merken bieden wij u een totaalpakket. Door de kennis die HOOGSPOOR over de afgelopen 50 jaar heeft verzameld kan HOOGSPOOR u daarnaast bijstaan in lichtadvies en projectbegeleiding.

Klik voor meer informatie over onze groothandel. Indien gewenst kunt u direct een OFFERTE aanvragen.

HOOGSPOOR Professional Light

HOOGSPOOR heeft een groot aantal merken welke zij in haar collectie heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste design verlichtingsmerken welke we vertegenwoordigen. Naast deze design verlichtingsmerken welke in onze collectie hebben, hebben contact met nog een hoop andere verlichtingsmerken waar we tegen een scherpe prijs aan kunnen komen.

Zo kunnen we altijd wel het goede merk voor u tegen een scherpe prijs leveren. En hebben we altijd een passend armatuur voor uw situatie en budget. Als uw merk er niet bij staat of u wil een advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Merkenoverzicht HOOGSPOOR