Project woning Gilze

Lichtplan vrijstaande woning Gilze

Project gilze

Het lichtplan van deze vrijstaande woning is geheel gemaakt door HOOGSPOOR. Hierbij was de vraag of dat we een sfeervol maar degelijk lichtplan konden maken.

Onze adviseur Kristel is met deze opdracht aan de slag gegaan om voor deze vrijstaande woning een sfeervol en gezellig lichtplan te maken.

De basis van het lichtplan is gemaakt met armaturen van Occhio, Catelani en Smith, Kreon en Foscarini. Bij het maken van het lichtplan hebben we niet alleen gekeken naar decoratieve armaturen, maar juist is er gekeken om met licht een plan te maken. Door gebruik te maken van verschillende licht soorten en deze op de juiste manier te combineren kom je tot dit resultaat.

Daarnaast hebben we op de juiste plaatsen ook decoratieve lampen toegepast. Maar ook bij de decoratieve lampen hebben we niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de lampen, maar ook juist hoe het licht uit het armatuur komt en wat dat doet met de ruimte.

Licht is meer dan het alleen ophangen van mooie lampen. We zoeken bij het maken van een licht plan of licht advies naar een balans in de verschillende soorten licht en een balans in de verschillende decoratieve armaturen. Daarnaast kijken we naar hoe de klanten de ruimtes gaan gebruiken.

Dit heeft geresulteerd in dit unieke licht project.

Virtuele tour

Toegepaste armaturen

Jaccomaris benben
Jacco Maris Hanglamp
Benben type 4
Bekijk in de webshop
08_foscarini_2640071r1_sfeerafbeelding_1
Spokes hanglamp
Hanglamp 1 dimbare
Bekijk in de webshop
07_deltalight_tiga_sfeer
Tiga wandlamp
Deltalight
Bekijk in de webshop
Heracleum-II-S-8
Heracleum II
Hanglamp small
More
hanglamp
Occhio Piu Alto
C80 opbouwspot
Bekijk in de webshop
erubo-LED-opbouw-spot-Kreon
Kreon Erubo opbouwspot
Opbouwspot wit
Bekijk in de webshop