Project woning Gilze

Lichtplan vrijstaande woning Gilze

Project gilze

Het lichtplan van deze vrijstaande woning is geheel gemaakt door HOOGSPOOR. Hierbij was de vraag of dat we een sfeervol maar degelijk lichtplan konden maken.

Onze adviseur Kristel is met deze opdracht aan de slag gegaan om voor deze vrijstaande woning een sfeervol en gezellig lichtplan te maken.

De basis van het lichtplan is gemaakt met armaturen van Occhio, Catelani en Smith, Kreon en Foscarini. Bij het maken van het lichtplan hebben we niet alleen gekeken naar decoratieve armaturen, maar juist is er gekeken om met licht een plan te maken. Door gebruik te maken van verschillende licht soorten en deze op de juiste manier te combineren kom je tot dit resultaat.

Daarnaast hebben we op de juiste plaatsen ook decoratieve lampen toegepast. Maar ook bij de decoratieve lampen hebben we niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de lampen, maar ook juist hoe het licht uit het armatuur komt en wat dat doet met de ruimte.

Licht is meer dan het alleen ophangen van mooie lampen. We zoeken bij het maken van een licht plan of licht advies naar een balans in de verschillende soorten licht en een balans in de verschillende decoratieve armaturen. Daarnaast kijken we naar hoe de klanten de ruimtes gaan gebruiken.

Dit heeft geresulteerd in dit unieke licht project.

Virtuele tour

Jacco Maris benben group new colors
Jacco Maris
Benben hanglamp
Bekijk in de webshop
foscarini-spokes-2-dimbaar-hanglamp-zwart-33
Foscarini Spokes
Spokes hanglamp
Bekijk in de webshop
02SENTO1
Occhio
Piu Alto opbouwspot
Bekijk in de webshop
sfeerimpressie opbouwspot kreon erubo
Kreon Erubo
Erubo opbouwspot
Bekijk in de webshop
Haiku_feb15_6_creditValerievanderWal
Moooi
Heracleum II hanglamp
Bekijk in de webshop
01-tibo_big
Toss B
Tibo wandlamp up or down
Bekijk in de webshop
Lederam-W(01)
Catellani & Smith
Lederam wandlamp
Bekijk in de webshop
Foscarini Bahia Mini
Foscarini Bahia
Bahia Mini wand/plafondlamp
Bekijk in de webshop