Lichtplan

Nieuwbouwvilla

Klassieke en tijdloze villa met designverlichting

lichtplan klassieke nieuwbouwvilla

 

Het lichtplan voor deze nieuwbouwvilla met designverlichting is onder andere in samenwerking met: BOT Architectuur, VANDENBERG Maatkeuken | Maatinterieur en Beekveld Tuindesign.

Lichtplan Klassieke en Tijdloze Nieuwbouwvilla.

De bewoners van de nieuwbouwvilla kwamen bij HOOGSPOOR aankloppen met de uitdaging om in hun hoge en open leefkeuken verlichting te plaatsen. Toen zij bij ons binnen kwamen waren er al een aantal punten in het lichtplan voorzien maar toch is alles nog eens opnieuw bekeken en uitgewerkt.

Net zoals bij ieder ander project zijn de positionering van de lichtpunten en de keuze in bijpassende armaturen erg belangrijk. Zo heeft HOOGSPOOR een bepaalde sfeer kunnen creëren. Bovendien is het door middel van een domotica systeem mogelijk om verschillende belevingen in de woning te realiseren, wat de villa extra bijzonder maakt. 

Wegens de enorme hoogte in de leefkeuken is er gekozen voor drie maatwerk hanglampen van het merk Occhio. De eetkamer, keuken en woonkamer zijn heel mooi verbonden door deze open ruimte. Door het plaatsen van de Mito van Occhio is er een mooie en rustige invulling gegeven aan deze ruimte.

Mede door de grote wandlamp van Designoluce is de ruimte van de leefkeuken en vide een compleet plaatje.

De woonkamer in de villa is een intieme ruimte met een warme sfeer. Wat de sfeer heel mooi benadrukt is de boogvorm en de gouden kleur van de vloerlamp van Occhio.

Wat een leefruimte mooi maakt is het aanlichten van bepaalde stukken zoals in deze woning het luxe behang met reliëf waarop de armaturen in de hal mooi hun licht schijnen.

Verder bestaat een deel van de basisverlichting uit inbouwspots van het merk Karizma. Dankzij de mooie basisverlichting en decoratieve verlichting is het interieur van de nieuwbouwvilla echt af! 

Wilt u ook een lichtplan laten maken voor uw nieuwbouwvilla, woning, bedrijfspand of tuin?

Ga dan snel naar onze lichtplannen pagina en bekijk de opties.

Wij bedanken Jaro van Meerten (Art of Living) voor alle geweldige foto’s van dit project.

Uitgelichte elementen

lichtplan klassieke nieuwbouwvilla

Hanglamp Sento Sospeso van Occhio

Crash wandlamp van Designoluce

Impressie van het project

Toegepaste armaturen

sento-sospeso-glossywhite
Hanglamp Sento Sospeso van Occhio
Designer Axel Meise
Bekijk in de webshop
013_occhio_mitolargo_detail
Vloerlamp Mito Largo van Occhio
Designer Axel Meise
Bekijk in de webshop
crash designloluce
Wandlamp Crash van Designoluce
Designer Andrea Bastianello
Bekijk in de webshop