Lichtplan voor werkplaats

Antonissen Autobanden

Lichtplan voor Antonissen Autobanden

Lichtplan Antonissen Autobanden bevindt zich in Breda. Het is een autobanden bedrijf voor de wat luxere auto’s. Wij werden door Antonissen Autobanden gevraagd een lichtadvies te maken. Het doel was door ons lichtplan zijn autobandenbedrijf meer uitstraling te geven en tegelijkertijd goede werkverlichting te hebben. Geen stoffige en vuile werkplaats maar een schoon en fris bandenbedrijf met een prettige schone wacht-/werkruimte.

De verlichting die we hebben geplaatst is sfeervol maar ook functioneel. Zo hebben we de verlichtingen aan de zijkanten van de auto’s geplaatst. Dat is waar de monteur staat te werken. Vaak wordt er bij dit soort projecten de armaturen boven de auto geplaatst. De monteur staat dan juist in de schaduw van de auto en dus als nog in het donker te werken.

Door een wat luxer systeem te kiezen waar toch veel LED verlichting in kan worden gemonteerd, wordt ook de uitstraling van de werkplaats positief veranderd. Ook hebben we het banden magazijn verlicht. De klant kan zien dat naast de banden ook licht metalen velgen verkocht worden. Door deze uit te lichten creëer je een heel andere uitstraling dan het gemiddelde bandenbedrijf.

Bovendien is ook de wachtruimte aangepakt. In een sfeervolle ruimte kan de klant zicht houden op zijn auto en toch genieten van een kopje koffie tot dat de auto weer met nieuwe banden de weg op kan!

Zo heeft ons lichtplan voor Antonissen Autobanden de werkplaats en wachtruimte getransformeerd tot een professioneel en sfeervolle zaak. We kunnen weer met trots zeggen dat het een mooi HOOGSPOOR verlichtingsproject is geworden.

Wij staan bekend door de moderne design verlichting maar doen ook veel projecten in het zakelijk segment.

Uitgelichte elementen

De verlichting in de wachtruimten is decoratief en luxer zodat er een prettige sfeer ontstaat.

Door het visueel uit te lichten ontstaat er een luxere sfeer en geen bedompte werkplaats.

De op maat gemaakte profielen met LED hebben we naast de auto’s geplaatst in plaats van er boven om goede werk verlichting te krijgen. De armaturen dienen ook als richtlijnen.

Impressie van het project