Sfeerlamp

De hang sfeerlampen van hoogspoor zijn sfeervol en geven fijn licht. Je hebt ze in allerlei soorten kleuren en maten. Ze zullen uw ruimte waarin ze geplaatst worden zeer opfleuren.


Sfeer hanglamp voor prachtige en sfeervolle verlichting

Sfeer hanglampen zijn er bij HOOGSPOOR in veel verschillende stijlen. Veel mensen zijn opzoek naar een sfeerlamp voor bijvoorbeeld boven de tafel. De vorm van de  hanglampen zijn een toevoeging aan het interieur, denk bijvoorbeeld aan een kroonluchter. Door de glazen of metalen sfeerlamp haalt u vaak een toonaangevende sfeerlamp in huis. Het merk Foscarini heeft mooie sfeerlampen en staat leuk boven de eettafel, woonkamer, keuken of kantoor.  

Sfeer hanglamp zorgt voor een warm interieur

Een Sfeer hanglamp zorgt voor warmte en huiselijkheid in uw interieur. Zoals al vaker gezegd kan verlichting de sfeer in huis maken of breken. Zijn er bijvoorbeeld te weinig lampen in uw woonkamer, dan zal deze kleiner ogen. Een correcte mengeling van verlichting bestaande uit; basisverlichting, sfeerverlichting en werkplekverlichting is hier de oplossing. Voor sfeerlampen binnen moet u dan denken aan vloerlampen, tafellampen en schemerlampen voorzien van (LED)lichtbronnen welke diffuus licht afgeven. Het is op basis van elk interieur mogelijk om een perfecte sfeer te creëren met zogenaamde sfeerverlichting. Met de juiste sfeerverlichting kunt u uw woonkamer heel behaaglijk en knus maken. Leg bijvoorbeeld de focus op die elementen binnen uw woonkamer waar u de meeste aandacht op wilt vestigen. Denk dan bijvoorbeeld aan uw living of wellicht aan die muur met dierbare foto’s en herinneringen. Sfeer hanglampen zwakken het grote contrast tussen licht en donker af waardoor ze sfeer afgeven en uw ogen raken hierdoor ook minder vermoeid. Hier worden vaak de zachte, en warm licht gevende lichtbronnen voor gebruikt. Deze verstrooien diffuus licht welke de donkere hoeken in uw interieur zullen verminderen. Als het enigszins mogelijk is werk dan ook met dimmers. U kunt de lichtintensiteit dan altijd geheel naar eigen wens beïnvloeden. Philips en iDual leveren LED sfeerverlichting waar u grenzeloos mee kunt afwisselen. Deze LED verlichting is dimbaar en u heeft tevens de keuze uit een enorm groot kleurenspectrum.  

Sfeer hanglamp voor binnen?

De juiste sfeer hanglamp voor binnen? Welke sfeer wilt u creëren? Heeft u een voorkeur voor een industriële sfeer of bent u meer een type voor de frisse Scandinavische sfeer? Kies altijd de verlichting die het beste aansluit bij uw interieur. Het ‘soort’ sfeerlampen zullen een additionele waarde geven aan de sfeer binnen uw huidige interieur. Mocht u toch moeite hebben om de juiste sfeer te creëren dan kunt u bij ons een lichtplan laten maken door één van onze lichtadviseurs. Na een gedetailleerde inventarisatie worden uw wensen omgezet in een inzichtelijk lichtadvies met bijhorende offerte.