Nuit profiel

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kies uw variant:
    • Dit product kan niet online besteld worden. Indien u geïnteresseerd bent in dit product kunt u een offerte aanvragen, contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.

Snel overzicht

Het Nuit profiel van Kreon is een armatuur dat lichtpuntjes in een discreet profiel samenbrengt. Het Nuit profiel kan worden ingebouwd, opgebouwd of gependeld gehangen worden. Om te zorgen dat het Nuit profiel perfect aan uw eisen voldoet is dit volledig maatwerk. Ook kiest u de hoeveelheid en de plekken van de lichtmodules die in het profiel verwerkt zitten. Naast dat het Nuit profiel linear is, is het ook mogelijk om hoekjes te bestellen waardoor u het profiel mee kan laten lopen met de vormen van uw woning.

Het Kreon Nuit profiel is een elementair ontworpen lichtprofiel dat als een massieve lijn kan worden gebruikt om grafische elementen in de architectuur te integreren of te accentueren. De eenvoudige vorm van het profiel trekt minimale aandacht en kan gemakkelijk in combinatie met andere producten worden gebruikt.

Het Nuit profiel is verkrijgbaar in volledig zwart, volledig wit en wit met een zwarte lijn in het midden. De zwarte lijn in het midden van het witte profiel zorgt ook deels voor een anti-verblindingseffect. Het Nuit profiel heeft een minimale lengte van 900 mm en kan tot maximaal 600 mm worden geleverd. In het profiel zitten LED-modules met elk 7W LED en 5 lichtpuntjes. De plaats van deze modules kunt u zelf bepalen in de tekening die wij maken en opsturen naar Kreon. De LED-modules zijn ook leverbaar in 3 verschillende bundelbreedtes, namelijk; spot 12°, flood 29° en wideflood 40°.

Wilt u meer weten over het Nuit profiel of over Kreon, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Als u dit profiel of andere armaturen van Kreon wilt zien dan kunt u ook een langskomen bij ons in de showroom. Om dit profiel te bestellen adviseren wij om een mail te sturen of om langs te komen in onze showroom met maten!


Afmetingen / specificaties

Artikelcode
Nee
Zaagmaat
Nee
Ruimte
Eetkamer, Kantoor / Studeer kamer, Keuken verlichting, Slaapkamer, Woonkamer
Merk
Kreon
Ontwerper
Krystof Pycke
Kleur
Nee
Kleur temperatuur
2700k
Lev.omstandigheden
Nee
Afmetingen
Maatwerk
Lichtbron
LED 7W
Materiaal
Aluminium
IP-waarde
IP20
Soort
Downlighter inbouw, Downlighter opbouw, Hanglampen
Aansluitspanning
230V
Vorm
Vierkant
Stijl
Architecturaal, Modern, Strak
Fitting
Nee
Kleur weergave
Ra > 90
Dimbaar
1-10V dim, Dali dim, Fase dim
IP
IP20
Richtbaar
Nee
Lichtrichting
Licht naar beneden
Kleur lamp
Nee

Downloads

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Beoordelingen van andere klanten:

9,0

Gerelateerde producten