Winkelen per

Ares

Ares is in 1994 opgericht in Milaan door een Italiaanse producent. De design buitenverlichting van Ares zijn te onderscheiden vanwege hun flexibele toepassingen en de functionaliteit van de armaturen. De buiten designlampen van Ares staan voor design en kwaliteit.


Ares design lampen.

Ares is een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op het gebied van buiten verlichting. De producten van Ares zijn toe te passen voor in uw eigen tuin of aan uw gevel. Dus bent u opzoek naar een lamp dat uw tuin nog unieker maakt? Koop uw lamp dan bij het merk Ares.

Ares buitenverlichting

Ze hebben verschillende soorten uitvoeringen van verlichting om uw tuin er mooier te laten uitzien. Zoals grondspotjes, plafond verlichting en wand verlichting. Een bekende lamp van Ares is de LaMegaDina. Het is een peervormige lamp die voor buiten en voor binnen gebruikt kan worden. Je kunt de lamp in 6 verschillende kleuren krijgen.

Ares werkt veel al met aluminium als basis van de armaturen. Dit zorgt voor een stevige basis van de armatuur. Daarnaast hebben ze een groot aantal basis kleuren in de collectie zitten. Ondanks de goede kwaliteit en de vele kleur mogelijkheden is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.