Artemide

De bijzondere en unieke lampen van het merk Artemide zijn perfect voor in uw moderne interieur De Artemide groep, in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Dismondi en Sergio Mazza, heeft een wereldwijde toppositie op het gebied van design verlichting. Bekende ontwerpen zijn onder andere de Tizio en de Tolomeo.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vanaf: € 529,55

Alfa

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artemide lampen designs

Artemide is een erg bekend merk met een erg hoge on Italiaanse kwaliteit. U zult zeker niet teleurgesteld zijn. HOOGSPOOR Design Light te Tilburg heeft een Artemide lichtshop in hun showroom en ook op hun webshop staan. Hier wordt een deel van de collectie van decoratieve en architecturale design lampen van Artemide gepresenteerd.

Artemide: design & licht

Sinds het begin werkt Artemide samen met toonaangevende internationale ontwerpers en architecten. Denk daarbij aan namen zoals Carlotta de Bevilaxque en Eric Solé. Het streven naar perfectie in product en presentatie is een belangrijke factor dat Artemide tot op heden tot succes heeft geleid.

Velen design klassiekers van Artemide zijn omgebouwd tot een LED versie. Hierdoor zal de klassieke verlichting minder stroom gebruiken dan voorheen. HOOGSPOOR Design Light kan u een passend lichtplan geven, met design lampen naar uw wens.