Carpyen

Carpyen is een divers merk, ze hebben neutrale ontwerpen die in elk interieur past en aparte ontwerpen die in moderne interieurs past. Carpyen is een Spaans design lampen merk en heeft het allemaal. Of je nu opzoek bent naar vloerlampen of hanglampen, klassiek of modern, tafellampen of buitenlampen.


Stijlvolle Carpyen verlichting.

Carpyen vertaalt locale Spaanse trends naar een internationaal publiek. Ze geloven dat hun design lampen zich moeten aanpassen aan de ruimte waarin ze geplaatst worden, zoals uw eigen huis. Carpyen gaat met de tijd mee en is dus erg modern met een Spaans tintje.

Toen het bedrijf gestart was hadden ze vooral tafellampen met klassieke kaplampen. Nu hebben ze nog steeds de klassiekers te koop, alleen in een modern jasje. Een nieuwe lamp die ze sinds kort hebben is de cypress, een erg bijzonder uitziende lamp. Waarvan u zeker weet dat het uw huis een bijzondere uitstraling zal geven.

Carpyen verlichting

Het is dus een Spaans design lampen merk en past waar mogelijk de meest moderne energiezuinige verlichtingen toe. Bij HOOGSPOOR Design Light kunt u een passend lichtplan laten maken, met verlichting uit de collectie van Carpyen verlichting, ook kunt u de lampen bewonderen op de webshop.