Casambi Xpress zwart

€ 195,00

Snel overzicht

De Casambi Xpress zwart is een draadloze Bluetooth wand bedieningstoets of mobiele afstandsbediening die via de Casambi-app kan worden geconfigureerd. Kamers kunnen opnieuw ontworpen worden zonder dat de bedrading of plaatsingen van de schakelaar in overweging moeten worden genomen. De gebruiker kan de schakelaar altijd gebruiken waar hij hem nodig heeft en heeft altijd directe toegang tot alle Casambi- lichtregeling functies. Met vier vooraf ingestelde knoppen kan een vrij programmeerbare lichtscène of animatie worden opgeroepen of worden alleen individuele armaturen of armaturengroepen aangestuurd. Xpress heeft ook twee dim knoppen. Met één druk op de knop "-" dimt u de geselecteerde of in clusters naar 0%. Tik opnieuw op de knop "+" om de lamp of armatuur groep terug te dimmen naar 100%. Door de knop ingedrukt te houden, dimt de verlichting zachtjes hoog of gedimd. Xpress heeft ook de relatie tussen directe en indirecte belastingen, ook "hoge" en "neerwaartse" knoppen die ofwel de kleurtemperatuur regelen wanneer de lamp is uitgerust met een warm witte en koel witte lichtkleur, of lampen met een directe en indirecte lichtcomponent.
Als u de kleurtemperatuur wilt regelen, raakt u de knop 'Hoog' aan, zodat de kleurtemperatuur is ingesteld op de warmste kleur van het licht. Met een tik op de knop "naar beneden" wordt de koudste lichtkleur opgeroepen. Door de knop ingedrukt te houden, wordt de kleurtemperatuur geleidelijk aangepast in stappen van 25 Kelvin. In de verticale controle van de "hoge" knop dimt het indirecte licht. Het directe- lichtcomponent wordt gedimd met de "omlaag" -knop. Zie hieronder bij het kopje ‘downloads’ verder product informatie en een handleiding en montage-instructie.


Extra informatie

De Casambi Xpress zwart is een draadloze gebruikersinterface die kan worden geconfigureerd via de Casambi app. De vier doelknoppen kunnen een scène of een animatie naar keuze van de gebruiker besturen, of eenvoudigweg een armatuur, een armatuur groep of alle lampen samen indien gewenst.

Afmetingen / specificaties

Artikelcode
X-PRESS B
Ruimte
Nee
Merk
Casambi
Ontwerper
Nee
Kleur
Zwart, wit
Kleur temperatuur
Nee
Afmetingen
90 x 90 x 12 mm
Materiaal
Kunstof
IP-waarde
Nee
Soort
Nee
IP
Nee
Kleur lamp
Zwart

Offerte aanvragen

* Verplichte velden