Dark

De lampen van Dark verlichting zijn erg divers en uniek, je hebt allerlei kleuren en vormen. De lampen van Dark passen goed in een modern interieur. Dark armaturen vormen echte stukken design verlichting. Het merk Dark werkt veel met kunststof en grote objecten met aparte vormen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Dark Verlichting

Een merk dat nog relatief nieuw is, maar waarvan de naam al groot is. Want na 7 jaar design verlichting produceren hebben zij al 45 landen weten te veroveren. Daarbij zijn er al 31 design Awards uitgereikt aan Dark.

Ondanks dat het merk relatief kort bestaat, heeft het al een aantal bekende ontwerpen. Bekende ontwerpen zoals no fruit, cross Light en de spacewalker.

Bent u opzoek naar unieke design verlichting, enkele lampen die uw gasten waarschijnlijk nooit eerder hebben gezien. Dan bent u bij Dark verlichting bij het juiste adres.

Dark: magisch & passie.

Het team van designers bij Dark lijkt een magische mix van vurige gelovigen die zich totaal hebben toegewijd aan het ontwerpen van design verlichting. Aangespoord door een passie voor schoonheid, vorm en textuur, creëren zij de meest creatieve verlichtingsontwerpen. Diverse design lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom te bekijken. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.