Delta Light

De eenvoudige ontwerpen van Delta Light passen in ieder interieur. U kunt de eenvoudige maar moderne lampen in allerlei soorten en maten kopen.


Delta Light verlichting verbeterd.

Na de oprichting door bedrijfsleider en ontwerper Paul Ameloot in 1987, is Delta Light vandaag de dag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting.

Delta Light is gevestigd in Zuid België waar ook de aluminium industrie zit van België. Het zal u dan vast niet verbazen dat dit materiaal veelvuldig werd gebruikt in hun lampen. Ze hebben veel lampen voor de particulieren markt maar ook voor de professionele verlichtingsmarkt.

Met namen het maatwerk aluminium lamp systemen zijn erg bekend. Delta Light presenteert zijn lampen collectie in meer dan 80 landen, waaronder in Nederland. Bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg kunt u diverse modellen terug vinden in de showroom of de webshop.

Delta Light: perfectie & innovatie.

Delta Light heeft wereldwijde bekendheid verworven door hun vernieuwende verlichtingsconcepten, die bekend staan om hun creatieve mix van sfeer, functionaliteit, installatie en design. Perfectie en innovatie zijn het streven van Delta Light en daar ligt de basis van het succes. Vernieuwing is voor Delta Light het kernwoord. Bij HOOGSPOOR Design Light kunt u terecht voor een passend lichtplan.