Winkelen per

Diesel

Diesel was al een zeer bekende kleding merk, maar richt zich nu ook op de interieurbranche. Van rock tot pop, van casual tot vintage en van graphics tot kunst.


Diesel Verlichting.

Diesel was al een zeer bekende kleding merk, maar richt zich nu ook op de interieurbranche. Van rock tot pop, van casual tot vintage en van graphics tot kunst. Dit is een compleet nieuwe collectie design lampen, die een veelheid van talen spreekt. De nieuwe design collectie vertelt verschillende verhalen en spreekt een duidelijke stijl: de Diesel levensstijl.

Diesel: uniek & design.

Geproduceerd door Foscarini: dit betekent goede kwaliteit.

Ironisch, hip, bijzonder, stoer, leuk en creatief. Een manier van leven en een manier van aankleding dat ook de manier van inrichten vormt. Een nieuw avontuur waarmee u de verlichting in uw eigen huis kunt aanpassen naar uw eigen persoonlijkheid.

Zo hard als metaal, zo zacht als stof, zo slank als een lichtgevende kooi, zo glimmend als verchroomd glas, maar altijd uniek en verschillend. Daar staat “Succesfull Living” van Diesel samen met Foscarini, voor. Diverse design lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom te bewonderen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.