Disegnoluce

De ontwerpen van Disegnoluce zijn erg bijzonder, apart en eigentijds. U zult niet vaker zulke lampen tegenkomen. De lampen zullen erg uitspringen in uw interieur en de sfeer zeker verbeteren.


Disegnoluce Verlichting.

Een speciale lamp van Disegnoluce is de Magica. Een erg grote hanglamp met een grote kap. Deze lamp zal er zeker uitspringen, door het grote formaat valt die erg op. Ook de Orbita is een bijzondere lamp uit de collectie. Veel lampen werken met licht, donker en schaduwen. Dat maakt het lampen merk erg bijzonder.

Het designer merk Disegnoluce komt uit een klein plaatsje. Het kleine dorpje waar het merk vandaan komt heet Gambellara, het is opgericht in 1987. De naam van het merk is afkomstig van de ondernemer die het merk begon, Desegno Luce. Het dorpje en de dichtbij liggende stad Vicenza zijn beroemd op de prachtige natuur, paleizen en de bouw. Het design van de lampen van Disegnoluce zijn daar op gebaseerd.

Disegnoluce designlampen.

De lampen worden ontworpen met de verassende vormgeving, functies en lef. Disegnoluce exporteert de lampen over de gehele wereld. Het merk Disegnoluce werkt veel met metaal.

Diverse design lampen van Disegnoluce zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom en de webshop te bewonderen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.