Doxis

De doxis verlichting ontwerpen zien er eenvoudig uit maar toch erg uniek. Het zijn echte designer lampen wat in elk interieur past. Doxis is een jonge verlichting bedrijf en is opgericht in 2002, Doxis Lighting Factory is dan ook een jong en dynamisch bedrijf.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Doxis Verlichting.

De ontwerpers van dit merk zitten al vele jaren in de lichtbusiness. Ze hebben faciliteiten in Genk en België. De design verlichtingen van Doxis worden onder andere gebruikt in uw eigen huis, hotels, winkels of zakelijke bedrijven. Doxis is trots dat hun producten in meer dan 20 landen verkocht worden. Hun lampen worden in onder andere Nike winkels en tommy Hilfiger winkels gehangen.

Doxis heeft een aantal eigenwijze modellen die zeer commercieel geprijsd zijn. De lampen zijn veelal gemaakt van aluminium. Dit komt doordat er een grote aluminium industrie in Zuid België zit, waar meer bedrijven zich bevinden.

Doxis designlampen.

Doxis is een bedrijf met mooie kwalitatieve lampen. Diverse design lampen van Doxis Lighting Factory zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg op de webshop te bewonderen. Tevens kunt u bij de showroom HOOGSPOOR Design Light terecht voor een passend lichtplan.