Fatboy

Het merk fatboy dat vooral bekend is van de zitzakken, heeft ook design lampen in allerlei soort materialen en kleuren. Het leuke speelse design ontwerp past goed in uw interieur en fleurt de kamer op.


Fatboy Original Verlichting.

Op een dag was Jukka Setälä, een ontwerper uit Golla (Finland), aan het luisteren naar prikkelbare muziek van Fatboy Slim, terwijl hij de 21st eeuw zitzak aan het ontwerpen was. Deze combinatie van activiteiten resulteerde in een oversized zitzak van de hoogste kwaliteit met een brutale grote label aan de zijkant. Fatboy® en het origineel was geboren.

Sinds de lancering op de Nederlandse markt in 2002, door de Nederlander Alex Bergman die intuïtief een grote toekomst in het verschiet zag liggen door het merk vast te leggen, bleek het ontwerp van Fatboy® zichzelf te verkopen.

Fatboy een verrassend merk.

Het bedrijf blijft iedereen verassen, ook met hun lampen serie. Zo heb je de edison draadloze led lamp, die edison heb je ook in XL, een mega grote vloerlamp in de vorm van een klassiek bureau lampje. Ze hebben ook de Candyofnie, dat is een bijzonder kleurrijke lamp.

En nu ... er is geen stoppen van de Fatboy® stamboom! Gigantische lampen, over-sized paraplu's, magische hangmatten en buiten kroonluchters, allemaal ontworpen in de naam van een wondervoller leven.