Winkelen per
Prijs
 1. 139
  10201

Flos

In 1962 werd Flos door Dino Gavina en Cesare Cassina opgericht. Hun visie was het produceren van moderne verlichting. Flos is een van de grote oude design verlichting fabrikanten uit Italië.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Flos verlichting.

Een catalogus gevuld met iconische verlichting is het resultaat van deze vele jaren ervaring. Een grote diversiteit aan ontwerpers heeft meegeholpen de catalogus zoals deze er nu uit ziet samen te stellen.

Flos is een echt design merk. Diverse ontwerpen van Flos zijn te vinden in de showroom van HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg.

Een bijzondere lamp van Flos is de Arco boog vloerlamp. Het is een klassieke lamp met een modern uiterlijk. Het is een bijzondere lamp om te zien, ook de omtrek ervan is behoorlijk. Het is dus een echte blikvanger. Ook de snoopy is een bijzondere lamp van het merk Flos, het heeft een beetje de vorm van een paddenstoel, hierdoor is het een bijzondere lamp om te zien.

Flos: zorgvuldigheid & perfectie.

Flos is continu bezig met onderzoek op het gebied van innovatieve materialen en technologie. Er bestaat dan ook een uitgebreide collectie met innovatieve verlichting, ontworpen om op gepaste wijze een omgeving te verbeteren. Alle armaturen zijn stuk voor stuk zorgvuldig ontworpen en vormen een perfect uitgebalanceerde verlichting. HOOGSPOOR Design Light BV kan met deze verlichting een passend licht advies voor u maken.