Foscarini

Foscarini is door de internationale aandacht die het krijgt, uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2500 verkooppunten in 50 landen. Door het grote internationale succes dat Foscarini heeft bereikt, hebben ze een partnerschap kunnen sluiten met Diesel, een bekend internationaal merk en leider op het gebied van lifestyle.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foscarini Verlichting.

In deze samenwerking wordt de collectie “Succesfull Living” op de markt gebracht. Deze nieuwe vorm van taal en ethiek vormt zich tot een probaat middel om een nieuw publiek te veroveren.

Een bijzondere lamp van het merk Foscarini is de Caboche. De lamp ziet er erg bijzonder en luxueus uit. Het is een hanglamp dat vooral boven de tafel gehangen word. Maar ze hebben er ook wandlampen en plafondlampen van. Ze zijn gegroeid van een glas merk vlakbij Murano gevestigd naar een merk dat ook innovatief met kunststoffen heeft leren omgaan.

Foscarini: onderzoek & innovatie.

Het internet beleid van Foscarini is streng. We mogen deze lampen niet op internet verkopen. Uiteraard kunt u wel bij ons een verzoek doen om te weten wat uw prijs wordt van uw Foscarini keuze. Stuur ons een aanvraag per mail en u krijgt direct de beste prijs!

Diverse elementen vormen het bedrijf Foscarini. Denk hierbij aan onderzoek, innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Deze elementen vormen de ontwerpen van de verlichting armaturen van Foscarini. Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom te bezichtigen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtadvies.