Hollands Licht

Ooit zei een Hollandse schilder ‘ik schilder geen koeien, ik schilder licht.’ Donker en licht zijn door de eeuwen heen een inspiratiebron voor vele kunstenaars. De design armaturen van de collectie van Hollands Licht zijn tijdloos waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met uw eigen interieur en opkomende trends in het interieur.


Hollands Licht.

Een bijzondere lamp van het merk Hollands Licht is de Fonckel One Fresh. Het is een design tafellamp met een bijzonder uiterlijk. U bestuurt zelf het licht door middel van Multi-touch. Het is een unieke lamp die u niet vaak zult zien voorkomen. Het geeft een unieke sfeer aan uw interieur.

Hollands licht oer Hollands.

De collectie van Hollands licht gegeven u interieur een bijzonder lichteffect met sfeer en schoonheid. Daarnaast zijn de armaturen van deze collectie functioneel en van hoge kwaliteit. De lijfspreuk van Hollands licht. ‘Oorspronkelijke ontwerpen met een visie op licht en het effect van licht in uw interieur. ‘Geïnspireerd op toepassing in een interieur en door de ingetogen vormgeving passend bij elke stijl.’