Iguzzini

iGuzzini een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1958 en tot op vandaag de dag zich richt op het produceren van verlichtingsarmaturen voor interieur en exterieur. Het bedrijf loopt in Italië voorop als het gaat om technische en architecturale verlichting.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


IGuzzini verlichting.

Je kunt iGuzzini rekenen tot de leidende Italiaanse verlichtingsbedrijven binnen Europa. Instelling van Iguzzini: je zelf niet laten beperken tot het produceren van topkwaliteit armaturen, maar ook het bestuderen van licht en natuurlijk het nastreven integratie van licht in de architectuur.

Stijlvolle IGuzzini verlichting.

IGuzzini heeft aan aantal mooie design lampen. Ze hebben hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, allerlei spots, buitenverlichting en nog veel meer. Veel lampen zijn voor de professionele markt. Maar ook veel van hun ontwerp lampen zijn te gebruiken in uw interieur.

De lampen hebben allemaal een beetje hetzelfde uiterlijk. Een modern en strak ontwerp dat in elk interieur zou passen. Dus bent u opzoek naar moderne design lampen, dan bent u bij IGuzzini aan het juiste adres.