Jacco Maris

Sinds 1994 ontstaan er vanuit volgende basisgedachten lichtobjecten: uit niets iets maken en met een minimum aan materialen, maximale vormen creëren. Vanaf 2001 wordt samengewerkt met collega ontwerper Ben Quaedvlieg.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jacco Maris Verlichting.

Met als resultaat unieke objecten, die een spannende, krachtige uitstraling verenigen met sierlijke harmonie en subtiele elegantie. En die in het eigen atelier stuk voor stuk op ambachtelijke wijze worden vervaardigd.

Jacco Maris heeft diverse design lampen, ook vele mooie kroonluchters met een unieke uitstraling. Hij heeft samen met Ben Quaedvlieg een standaardcollectie opgezet en verschillende specials gemaakt voor bedrijven. Een bekende special van Jacco Maris is de Mega Montone. Die nu in het Holland Casino hangt.

Jacco Maris: opmerkelijk & herkenbaar.

Het buigen van een metalen strip vormt de basis van de meeste ontwerpen. Bandstaal is dan ook het belangrijkste handelsmerk van Jacco Maris Vormgeving. In de loop der jaren zijn zeven opmerkelijke verlichtingscollecties ontwikkeld, elk met een herkenbaar eigen karakter.

Naast het leveren van deze standaardcollecties, is Jacco Maris Vormgeving in de gelegenheid maatwerk en specials te realiseren. Jaco maris laat zien waar Nederlandse ontwerpers bekent om zijn geworden. Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom te bekijken. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.