Kreon

Volgens de filosofie van Kreon bestaat schoonheid uit het weglaten van detail en niet uit het toevoegen ervan. Het bedrijf dat in 1982 is opgericht in België, beschouwt haar verlichtingsarmaturen als een object. Een object ontdaan van overtollige details, maar vormt geen streng en strak minimalisme.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kreon Verlichting.

Het vormt een architectonisch object. Dit object past in elke ruimte, ongeacht de stijl daarvan. Bij HOOGSPOOR Design Light B.V te Tilburg kunnen wij u dit laten zien. Tevens kunnen wij u een passend lichtadvies bieden.

Kreon: eenvoudig & strak.

De vormgeving van Kreon houdt zich aan rechte hoeken en lijnen, gebaseerd op de hedendaagse architectuur. Armaturen van dit merk worden als het ware opgenomen in de architectuur en vormen geen los element. Het gaat om licht, sfeer en comfort. Kreon biedt dit aan in de vorm van “Purity in Light”.

Het product is minimaal aanwezig en houdt zich op de achtergrond zodat het licht het meest gezien word. De vormgeving van de meeste lampen van Kreon zijn eenvoudig en hebben een strak ontwerp.

Bij het merk Kreon hebben ze slimme montages uitgedacht. Ze werken bv met plasterkits, installatie sets en afdekglas. U kunt een plasterkit gebruiken bij het stukadoren om een strakke montage in een plafond wil hebben. Een plasterkit noemen ze ook wel stucraam. De lampen verder zijn simpel maar wel modern. Het gaat hierbij alleen om het licht en wat voor sfeer en comfort het geeft.

Kreon Diapason LED