Megaman

Megaman staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke spaarlampen. Ze hebben ze in alle vormen en maten. Megaman is de internationale marktleider als het gaat om energiebesparende verlichting. Megaman komt steeds met nieuwe energiebesparende ideeën.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Megaman

De voordelen van Megaman spaarlampen zijn dat ze veel beter voor het milieu zijn en met veel minder CO-2 uitstoot. Ook de prijzen van de lampen zijn niet duur. Spaarlampen gaan tot 15 keer langer mee dan de traditionele gloeilampen, u kunt er dus veel langer mee doen.

Megaman Verlichting.

De filosofie achter elk Megaman product is ‘leven in licht’. Licht geeft veiligheid, sfeer en bevordert de manier waarop wij werken en leven. Megaman heeft LED verlichting en dat is duurzaam en energiebesparend. Door dat de LED-lamp ter vervanging komt van de gloeilamp is er een unieke productlijn ontstaan met specifieke eigenschappen. Voor het traditionele gloeilamp model is er nu een LED classic.

De armaturen hebben mooie warme lichtkleuren.Spaarlampen en Led lampen van Megaman zijn praktisch en veelzijdig. Je kunt ze in allerlei kleuren en maten krijgen. Bekijk het aanbod spaarlampen van Megaman bij Hoogspoor Design Light.