Moooi

Sinds april 2001 wordt de wereld geïnspireerd en verleid door Moooi. Het bedrijf ontstond in Amsterdam en het doel was om designliefhebbers te verleiden en inspireren op het gebied van design. De oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers besloten om de al bestaande merknaam Wanders Wonders te veranderen in Moooi.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vanaf: € 378,19

Hang

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Moooi Verlichting.

De extra ‘o’ in de naam geeft aan dat alles uit hun design collectie extra mooi is. De sterke punten van beide mannen versterken elkaar enorm: een hardnekkige ontwerper met een scherp oog voor het bedrijfsleven en een marketeer met een scherp oog voor design.

De design verlichting van Moooi wordt als kunst gezien. Dat komt omdat veel lampen erg eigenaardig of fantasierijk zijn. Het bedrijf gaat graag haar eigen weg en komt soms met erg unieke lampen die men niet snel zal vergeten. Een bijzondere lamp dat niet uit de bladen was weg te slaan is de horse lamp. Een lamp met een zwart paard en een lampenkap erboven op. Het is een vloerlamp en ook een hele bijzondere.

Moooi: functioneel & creativiteit.

Naast de ontwerpen van Marcel Wanders heeft Moooi ook ontwerpen van zowel nationaal als internationaal erkende ontwerpers als Jurgen Bey, Bertjan Pot, Jasper Morrisson, Ross Lovegrove, Studio Job en nog vele anderen. Soms is het ontwerp super functioneel, dan weer juist briljant, creatief of oogverblindend. Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg in de showroom te bezichtigen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.