Occhio

Occhio klinkt erg Italiaans, maar is een echt Duits merk. Dit mat alle vooroordelen welke je zult hebben bij Duits lampen. Top kwaliteit en lopen voorop op het gebied van techniek. Ze bestaan nog niet erg lang, maar zijn snel groeiend en hebben een steeds bredere collectie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Occhio collectie.

Maar denk bij Occhio verlichting niet aan de Duits saaie ontwerpen. Daar doet Occhio weer zijn Italiaanse naam eer aan. De lampen zijn van ongekende schoonheid. Ook de afwerking van de lampen is top te noemen. Hierbij blijven ze op technisch gebied innoveren om de lamp nog meer gebruikers mogelijkheden te geven.

Axel Meise.

Axel Meise is in staat geweest van af het begin in 1999 is het bedrijf een innovatieve kant in te sturen. Ze zijn meester in het combineren van een vaste kop met de techniek er in samen met eindeloze manieren om deze kop te gebruiken in de lamp.

Zo kun je met de zelfde kop een staande lamp, wand lamp, lees lamp of hang lamp te creëren. Steen vast wordt dit gecreëerd met een hoge dosis innovatieve techniek. 'Light is evolution' - Axel Meise is dan ook de lijf spreuk van deze innovatieve lamp fabrikant.

Occhio shop.

Hoogspoor is een van de weinige Occhio shops van Nederland. In onze lampen showroom is dan ook een appart gedeelte gereserveerd om de lampen op een gepaste wijze aan u te laten zien. Zo hebben we in de Occhio shop de Sento wand lamp en staande lamp staan.

Zo hebben we ook de Sento Sospeso hanglamp in de showroom hangen om u te demonstreren. Maar ook de Pui serie in verschillende opbouw spot uitvoeringen zijn aanwezig.

De Io spot serie en Lui serie zijn ook modellen van spots welke we in de shop te zien zijn. Daarnaast hebben de Mito een mooie plaats gegeven in de showroom.