Occhio

Occhio klinkt erg Italiaans, maar is een echt Duits merk. Dit met alle vooroordelen welke je zult hebben bij Duitse lampen. Top kwaliteit en zij lopen voorop op het gebied van techniek. Ze bestaan nog niet erg lang, maar zijn snel groeiend en hebben een steeds bredere collectie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Occhio collectie.

Denk bij Occhio verlichting niet aan de Duits saaie ontwerpen. Daar doet Occhio weer zijn Italiaanse naam eer aan. De Occhio lampen zijn van ongekende schoonheid. Ook de afwerking van de design lampen is top te noemen. Hierbij blijven ze op technisch gebied innoveren om de lamp nog meer gebruikers mogelijkheden te geven.

Axel Meise.

Axel Meise is in staat geweest van af het begin in 1999 het bedrijf een innovatieve kant in te sturen. Ze zijn meester in het combineren van een vaste kop met de techniek er in samen met eindeloze manieren om deze kop te gebruiken in de lamp.

Zo kun je met de zelfde kop een staande lamp, wandlamp, leeslamp of hanglamp te creëren. Steenvast wordt dit gecreëerd met een hoge dosis innovatieve techniek. 'Light is evolution' - Axel Meise, en is dan ook de lijfspreuk van deze innovatieve lampenfabrikant.

Occhio Nederland.

Hoogspoor is een van de weinige Occhio dealers van Noord-Brabant. In onze lampen showroom is dan ook een apart gedeelte gereserveerd om de design verlichting occhio op een gepaste wijze aan u te laten zien. Zo hebben we in de Occhio shop de Sento wandlamp en staande lamp staan.

Zo hebben we ook de Sento Sospeso hanglamp in de showroom hangen om u te demonstreren. Maar ook de Occhio Piu serie in verschillende opbouw spot uitvoeringen zijn aanwezig.

De Io spot serie en Lui serie zijn ook modellen van spots welke we in de shop te zien zijn. Daarnaast hebben de Mito een mooie plaats gegeven in de showroom.

Online webshop.

Op onze webshop hebben we verschillende soorten lampen van Occhio verkrijgbaar. Waaronder de occhio sento verticale en occhio sento sospeso!