Oluce

Al sinds 1945 is het merk Oluce op de markt voor design lampen. Al vak na de oprichting van het bedrijf was Oluce een van de grotere verken in de markt van verlichting. Het Italiaanse merk wist door eigen ontwerpen en gebruikt te maken van externe ontwerpers een duidelijke eigen stijl neer te zetten.


Oluce designlampen.

Dit heeft ook geresulteerd in een paar echte design klassiekers zoals de Colombo en de Fresnel of de Agnoli. Maar hier in mogen we zeker niet de zeer bekende lamp de Atollo vergeten. Door de duidelijke sobere vorm en goede proporties is deze lamp uitgegroeid tot een van de bekendste lampen in de markt. Lampen weke ondanks de leeftijd zeker nog actuele modellen verlichting zijn.

Duidelijke sobere vormen van ontwerplampen.

Oluce heeft een duidelijke design lijn voor hun verlichting. De vormen van de lampen zijn duidelijk en sober. Vak gebaseerd op de basis vormen zoals we deze kennen. de lampen zijn daardoor sober en tijdloos. Maar hierbij wordt de functionaliteit niet uit het oog verloren bij het ontwerpen van deze Italiaanse lampen fabrikant.

De lamp ontwerpen worden vervolgens gecombineerd met de moderne techniek. Dus het is niet verwonderlijk dat Oluce design klassiekers ontwerpt.

Moderne techniek.

Dat Oluce met de moderne tijd mee gaat bewijzen de lampen Cand-led en Lamppu. Beide lampen zijn uitgerust met moderne LED gecombineerd met een accu. Op deze manier kan de lamp los van vaste voeding gebruikt worden. Je hoeft alleen de LED lamp op te laden en vervolgens daar neer te zetten waar je de LED lamp wil gebruiken.

De LED techniek wordt ook vast toegepast in de nieuwe modellen. Combineer dit met ouderwets vakwerk en je krijgt een prachtige Italiaanse design lamp met tijdloze moderne uitstraling. Oluce staat niet stil, maar nog steeds sterk vooruit.