Osram

Al meer dan 100 jaar is Osram een wereldwijd operend bedrijf dat gepassioneerd is door intelligent licht. Osram is een Duits lampenproducent. De naam komt van de stoffen osmium en wolfraam die beide werden gebruikt met het maken van de lampen.


Osram Verlichting.

Met 46 fabrieken verspreid over 17 landen, is Osram één van de grootste fabrikanten op het gebied van verlichting. Lichtbronnen en verlichtingsystemen van Osram vormen de basis voor een prachtig uitzicht op de ontwikkeling van licht.

Osram heeft een heel groot assortiment. Dat komt omdat ze vele soorten lampen produceren. Ze hebben gloeilampen, halogeenlampen, LED verlichting, TL-buizen en armaturen.

Osram: hightech & innovatie.

Osram is een hightech bedrijf in de verlichtingsbranche, dat veel investeert in onderzoek en ontwikkeling van verlichting. De komende jaren verwacht Osram een sterke groei in innovatieve LED verlichting. Tweederde van de verkoopproducten van Osram vormt energie-efficiënte (LED) producten. Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light BV te Tilburg in de showroom te bezichtigen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.