Serien

Verlichting is meer dan het vervangen van daglicht. Verlichten is een creatieve taak.’ aldus Serien. Het bedrijf is in 1982 opgericht door Jean-Marc Da Costa en Manfred Wolf. Naast de eigen ontwerpen zijn er ook andere ontwerpen bij betrokken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Serien.

Kenmerken van de armaturen van Serien: accentueren, sfeer aanpassen of benadrukken! Daarnaast zijn de materialen afgestemd op het beoogde gebruik van de lamp. Het bedrijf streeft naar een constant ontwerp proces en zijn opzoek naar nieuwe vormen van overeenkomen met de voortduren ontwikkeling van verlichting.

Serien Verlichting Duitse design.

Het Duitse bedrijf maakt al dertig jaar innovatieve verlichting. Door de jaren heen hebben ze ook al meerdere prijzen gewonnen. De DDC gold award, de red dot award en de ADC bronzen nagel. Hun design ontwerpen zijn pas af als er niks meer toegevoegd of weggenomen kan worden.

Het design van de verlichting mag niet de functie in de weg staan, bij Serien snappen ze dat als geen ander. Hierdoor maken ze kwalitatief goede lampen waar u erg lang van kunt genieten. Elke lamp die ze hebben heeft meerdere varianten, bijvoorbeeld het gewenste design kan aan de muur, het plafond of op de vloer.